40+ vrouw sexy

Beauty tip: nooit lachen voorkomt botox

Wat heb jij ervoor over om zonder rimpels door het leven te gaan? De Amerikaanse Tess Christian heeft naar eigen zeggen al meer dan 40 jaar niet gelachen om zo min mogelijk rimpels te krijgen. Je moet het er maar voor over hebben.

Training

De 50-jarige Christian heeft haar pokerface zelfs opgehouden terwijl ze beviel van haar dochter, zo meldt Daily Mail. “Ik heb mezelf getraind om mijn gezichtsspieren te beheersen, zelfs als ik iets heel grappig vind”, aldus de vrouw.

“Het is niet dat ik een rotleven heb omdat ik niet lach. Ik houd enorm van het leven. Maar ik voel niet de behoefte om dat te bewijzen door de hele dag met een grijns op mijn gezicht te lopen.”

Mysterieuze glimlach

Volgens Christian vinden haar naasten het geen probleem dat ze nooit lacht. “Ze zijn het inmiddels wel gewend. Mijn vrienden noemen me Mona Lisa. Als ik iets toch heel erg grappig vind, krijg ik een mysterieuze glimlach.

Trouwfoto’s

Tess Christian trouwde in 1993 met haar man, Nigel Christian. “Natuurlijk vroeg de huwelijksfotograaf of ik wilde lachen op foto’s, maar dat weigerde ik. Het past ook eigenlijk helemaal niet bij me.”

De extreme levensstijl van de vrouw heeft naar eigen zeggen wel vruchten afgeworpen. “Iedereen vraagt me of ik botox heb gehad, omdat ik geen één rimpel in mijn gezicht heb. Alle moeite betaalt zich nu eindelijk uit.”

Anti-lach

De Amerikaanse is niet de enige die de extreme anti-lachregel heeft toegepast op haar leven. Ook Kim Kardashian zei eerder amper te lachen, zelfs niet op foto’s, om de tekenen van ouderdom zoveel mogelijk tegen te gaan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!