40+ vrouw sexy

Beauty tip: nooit lachen voorkomt botox

Wat heb jij ervoor over om zonder rimpels door het leven te gaan? De Amerikaanse Tess Christian heeft naar eigen zeggen al meer dan 40 jaar niet gelachen om zo min mogelijk rimpels te krijgen. Je moet het er maar voor over hebben.

Training

De 50-jarige Christian heeft haar pokerface zelfs opgehouden terwijl ze beviel van haar dochter, zo meldt Daily Mail. “Ik heb mezelf getraind om mijn gezichtsspieren te beheersen, zelfs als ik iets heel grappig vind”, aldus de vrouw.

“Het is niet dat ik een rotleven heb omdat ik niet lach. Ik houd enorm van het leven. Maar ik voel niet de behoefte om dat te bewijzen door de hele dag met een grijns op mijn gezicht te lopen.”

Mysterieuze glimlach

Volgens Christian vinden haar naasten het geen probleem dat ze nooit lacht. “Ze zijn het inmiddels wel gewend. Mijn vrienden noemen me Mona Lisa. Als ik iets toch heel erg grappig vind, krijg ik een mysterieuze glimlach.

Trouwfoto’s

Tess Christian trouwde in 1993 met haar man, Nigel Christian. “Natuurlijk vroeg de huwelijksfotograaf of ik wilde lachen op foto’s, maar dat weigerde ik. Het past ook eigenlijk helemaal niet bij me.”

De extreme levensstijl van de vrouw heeft naar eigen zeggen wel vruchten afgeworpen. “Iedereen vraagt me of ik botox heb gehad, omdat ik geen één rimpel in mijn gezicht heb. Alle moeite betaalt zich nu eindelijk uit.”

Anti-lach

De Amerikaanse is niet de enige die de extreme anti-lachregel heeft toegepast op haar leven. Ook Kim Kardashian zei eerder amper te lachen, zelfs niet op foto’s, om de tekenen van ouderdom zoveel mogelijk tegen te gaan.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.