Be2 bereikt singles via Telegraaf.nl

Be2 biedt sinds september 2009 aan de bezoekers van Telegraaf.nl de mogelijkheid om zich in te schrijven bij Be2. 

„We zijn erg verheugd over de content integratie op Telegraaf zegt Jan-Jaap Anbeek“, country manager Nederland voor be2.  „We kunnen nu de lezers van Telegraaf helpen bij het vinden van een partner die goed bij hen past. Dit doet be2 op basis van een persoonlijkheidstest die op haar website kan worden ingevuld. Op basis hiervan worden kandidaten voorgesteld die goed passen. De afgelopen jaren heeft be2 een sterke positie gekregen in Nederland op de singlesmarkt.

De propositie op Telegraaf zal er alleen maar voor zorgen dat deze positie nog verder uitgebouwd wordt. Hierdoor wordt het aanbod nog groter dan het al is en is de kans groot dat de juiste partner gevonden wordt. We krijgen al vrijwel dagelijks bedank mailtjes binnen van leden die hun partner gevonden hebben via be2. We hopen dat nu ook vele lezers van Telegraaf hun partner kunnen vinden via ons. “

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?