thuis genieten

BBQ voor kleinbehuisde singles

Het barbecueseizoen is in volle gang, maar niet iedereen heeft natuurlijk plaats voor een uit de kluiten gewassen model om op te grillen. Wil je graag in je uppie, met je best friend of nieuwe lief lekker aan de bbq en heb je maar een klein balkon of terras? Dan is dit model iets voor jou.

Lekker aan de bbq

LotusGrill Rookvrije Barbecue: simpel idee, groots effect! Je kunt nu altijd en overal waar je wilt barbecueën: op het balkon, op de patio, op de boot of op de camping – aan jou de keuze! Lekker draagbaar, zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bbq in het park?

 

Dit exemplaar heeft de perfecte grootte voor twee personen én bestaat in leuke kleurtjes! Verkrijgbaar bij Bol.com voor € 164,99.

 

Op zoek naar een klein formaat BBQ? Hier vind je ze in alle soorten en prijsklassen! 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!