Alleen tijdens de feestdagen

Barry Atsma is meest begeerde single

Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar Barry Atsma is door Jackie Magazine uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van 2013. De acteur nam de prijs trots in ontvangst uit handen van hoofdredactrice Suzanne Arbeid en Marvy Rieder. Hij noemt de titel ‘de droom van elke man’.

Atsma noemt zijn vrijgezellenbestaan geen straf. “Ik ontmoet hele leuke en aantrekkelijke vrouwen en kan mijn leven indelen zoals ik het wil. Dat geeft veel vrijheid en maakt mijn leven verrassend.”

Toch is er volgens hem ook een andere kant. “Het is ook onrustig. En lijkt het me heel fijn om mijn leven met iemand te delen en te weten dat er altijd iemand is om te missen en naar te verlangen. Een relatie mis ik vooral als ik iemand nodig heb die me vasthoudt en lieve woorden zegt, die mijn zorgen wegnemen.”

De 40-jarige acteur gaat er naar eigen zeggen alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij volgend jaar niet nog een keer genomineerd kan worden voor de titel. Atsma vertelt dat hij valt op onafhankelijke vrouwen met humor en verrassende danspasjes.

Terechte winnaar

Volgens het blad is Atsma een terechte winnaar. “Hij is het namelijk allemaal: intelligent, charmant, ondeugend, een jochie en een kerel tegelijk”, laat het blad weten.

Atsma liet onder anderen Rick Engelkes, Valerio Zeno en Mark van Eeuwen achter zich. Het blad brengt de Bachelor List dit jaar voor de zevende keer. Johnny de Mol mocht zich vorig jaar de meest gewilde vrijgezel noemen.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.