leugens om bestwil

Bankiers gaan het meest vreemd

Daten met iemand die werkzaam is in de financiële sector lijkt wellicht een aantrekkelijke optie. Bankiers hebben doorgaans een prettig salaris, dus een romantisch weekendje Parijs of een luxe diner voor twee behoort al snel tot de mogelijkheden. Maar… misschien moet je jouw partnerkeuze toch nog even heroverwegen..

Beroep & vreemdgaan

Want uit een onderzoekje van een Engelse website waar getrouwde mensen iemand kunnen zoeken om mee vreemd te gaan kunnen ze ook hun beroep invullen. Ze hebben de keus uit 20 beroepsgroepen. Het resultaat is dat mensen die werkzaam zijn in de financiële sector het meest vreemdgaan. Op twee en drie staan mensen die in het management van een onderneming zitten en mensen die werkzaam zijn bij personeelszaken.

Beroepen van mensen die het meest vreemdgaan:

 

 1. Financiële sector
 2. Management/personeelszaken
 3. Manager
 4. ZZP-er
 5. Techniek
 6. IT
 7. Boekhouding
 8. Marketing
 9. Overheid
 10. Gezondheidszorg
 11. Juridische sector
 12. Media, reclame en entertainment
 13. Kunst
 14. Onderwijs
 15. Handel
 16. Pensioen
 17. Administratie
 18. Toerisme
 19. Handel
 20. Overige

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.