Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singlereis Azie sawadee
3 februari 2019

Backpack tips: do’s en don’ts als je overnacht in een hostel

Niks zo mooi om als een blije vrije vogel met je rugzak om de wereld te bereizen. Hostels zijn ideaal voor backpackers en andere reizigers die goedkoop de wereld willen zien en ontdekken. Omdat je met meerdere mensen in een kamer slaapt zijn er wel een paar regels waar je je aan moet houden!

Do: Bereid je goed voor

Ga je vanavond stappen? Leg dan alvast je pyjama, tandenborstel en andere spulletjes die je ’s nachts nodig hebt, klaar. Zo hoef je jouw roomies niet wakker te maken met jouw (dronken) gestuntel op zoek naar je spulletjes.

Do: Deel je ervaringen

Het fijne van hostels zijn de mensen met wie je in korte tijd heel close kunt worden. Ben je in de omgeving langs een geweldig ontbijttentje gekomen of heb je een paar dagen geleden een fantastische hike gemaakt? Vertel het aan je roomies. Ervaringen delen maakt jou en je mede-backpackers alleen maar rijker.

Do: Investeer in oordopjes en een oogmasker

Hoe gezellig het ook kan zijn om met meerdere mensen op een kamer te liggen, het kan voorkomen dat jij op tijd in je bed wilt liggen, terwijl de rest nog lang niet uitgefeest is. Ook al vindt het feest niet in je kamer plaats, geluid- of lichtoverlast is ontzettend vervelend. Goede oordopjes en een slaapmasker zijn daarom essentieel.

Do: Label je eten in de gemeenschappelijke koelkast

Als meerdere mensen hun eten en drinken in de gemeenschappelijke koelkast zetten, kun je er vergif op innemen dat iemand iets pakt dat niet van hem of haar is. Voorkom dat je met een kater naar de koelkast strompelt om er vervolgens achter te komen dat iemand jouw eieren en spek heeft opgegeten, en zet gewoon je naam duidelijk op je verpakkingen.

Don’t: Laat je vuile vaat niet staan

Gebruik je een pan uit de gezamenlijke keuken? Pak even snel een sponsje of afwasmiddel en maak je gebruikte spullen gelijk schoon. Zo makkelijk is het.

Don’t: Laat je spullen niet slingeren

Wees niet die slordige kamergenoot en laat je roomies niet over jouw rugtas stappen, over je slippers struikelen om vervolgens in je natte handdoek te stappen voordat hij of zij bij hun bed uitkomen. Stop de spullen die je niet gebruikt gewoon in je rugtas, klaar is kees.

Don’t: Gebruik niet alle stopcontacten

Je verblijft met heel veel mensen in een ruimte waar je heel relaxed een aantal dagen door kunt komen, maar het is vaak niet heel luxe en uitgebreid. Als jij je telefoon moet opladen en eigenlijk ook de batterij van je camera, je e-reader en al je andere elektronica, let er dan op dat je niet alle stopcontacten gebruikt zodat niemand anders er gebruik van kan maken. Moet je echt veel snel opladen? Denk er dan eens aan om een Power Cube aan te schaffen, waar je gelijk meerdere snoeren op kunt inpluggen.

Don’t: Neem geen nachtelijke partners mee

Als je op reis bent, lijkt het net wat makkelijker om de liefde van je leven tegen te komen. En als het niet de liefde van je leven is, is het wel de liefde van de avond. Maar als je jouw slaapkamer met meerdere mensen deelt, is het verstandiger (en socialer tegenover je roomies) om naar de slaapkamer van je vlam te gaan.

Bron: TripTalk

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

6 tips voor duurzaam reizen

Verre oorden verkennen is leuk, maar heeft ook een impact op...

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

We zijn allemaal weleens een buitenlandse man tegengekomen waar we een...

Visum Turkije hier tips voor je aanvraag!

Ga je binnenkort op vakantie naar Turkije? Of op stedentrip naar...

Verwonder en beleef Tanzania met deze 10 hoogtepunten

Woorden schieten tekort voor Tanzania als het gaat om de natuur...

Nederlandse vakantiegangers hebben maar weinig avontuurlijks in zich

Backpacken door verre oorden om zo veel mogelijk landen aan te...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie