goede voornemens werkvloer

Babette van Veen zoekt ‘goede man’ maar niet online

Het leven van een bekende Nederlander is ook niet altijd alles. Zeker niet als het om de liefde gaat. Ga je scheiden, wordt het breed uitgemeten, ben je single, zoals Babette van Veen dan ga je liever niet op een datingsite. Dit vertelt de actrice in een interview met Veronica Magazine.

Relatie omdat het makkelijk is

Babette van Veen is in 2010 gescheiden van Bas Westerweel. In die tijd gaf ze aan in interviews dat ze zich, ook tegen haar eigen verwachting in, vrij snel beter voelde dan ze zich van te voren voelde in haar relatie. Na de scheiding ging ze zorgen zelf gelukkig te zijn in plaats van proberen de boel draaiende te houden. Waarschijnlijk zegt dat, terugkijkend, alles over haar huwelijk. Zij realiseerde zich daarna dat je enkel in een relatie moet stappen omdat iemand je echt gelukkig kan maken en niet omdat een relatie hebben wel makkelijk is.

Mannen zonder bagage

In september 2014 was haar wens een nieuwe man te vinden die niet al te veel bagage in zijn rugzak had. Toen zei ze iemand te willen die zijn rommel al opgeruimd had en die positief in het leven stond. De ervaring had haar al geleerd dat er met veel mannen van haar leeftijd toch wel iets aan de hand is.

Hartenvrouw

Babette was door Bas in de steek gelaten voor de buurvrouw, zoals het verhaal doet. Over haar scheiding en de tijd daarna schreef ze het boek Hartenvrouw. In die tijd heeft zij zich heel erg alleen gevoeld. Mensen zeiden geen gedag meer. Haar gedachte hierover is dat mensen zo bang zijn voor het verdriet van een ander, dat zij haar gingen  ontlopen.  Ze raakte in een isolement. Ze kan zich enorm ergeren aan het feit dat alles alleen maar mooi en perfect moet zijn. Loopt het eens anders, dan pas je niet meer in het plaatje. Iedereen maakt volgens haar weleens ellende mee. Het sturen van een lief kaartje of het aanbieden van een kopje koffie met een luisterend oor, zou dan al erg welkom zijn.

Vinden partner blijft een strijd

Babette van Veen is nu weer een jaar verder, enige date ervaring verder, maar nog geen partner rijker. Het lijkt voor haar de enige strijd die ze te strijden heeft.  In een interview met Veronica Magazine vertelt ze dit openhartig. Dat ze voorheen soms een maand of drie het aankeek met een nieuwe date, neemt ze nu na een paar weken al het besluit of dit van haar kant iets kan worden.

Het lastige zit hem volgens haar vriendinnen er in dat Babette moeilijke mannen aan trekt, terwijl ze zelf te lief is. Maar het is toch niet teveel gevraagd aan als man en vrouw gewoon aardig tegen elkaar te zijn.

Online daten?

Aan online daten heeft Babette zich nog niet gewaagd. Zij heeft het romantische idee dat de man die voor haar geschikt is, vanzelf ooit op haar pad komt. Ze is erg tevreden met haar leuke leven nu. Ze heeft lieve kinderen, ze doet van alles  en heeft fijne vriendinnen. “Wanneer de keus is een vervelende man of geen man, geef mij dan maar de laatste. Gezeur om niks, daar hou ik echt niet van, “ zegt Babette.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!