hoge hakken man behulpzaam

Avondje uit op hoge hakken: tips!

Waarschijnlijk hangt je outfit voor het oud & nieuwfeest al klaar. Er is één ding waar je nog niet zo zeker van bent. Door alleen al naar die hoge hakken te kijken kun je de pijn al voelen. Wil jij de feestnacht doorbrengen op hoge hakken, maar ben je hier geen ster in? Houdt dan rekening met deze dingen:

  1. Heb je de goede maat?

Gekke vraag misschien, maar als je hakken te klein of te groot zijn dan is het extra moeilijk overeind te blijven staan.

  1. Zoek je balans

Heb je moeite met je balans wanneer je hakken draagt op de dansvloer? Kies dan voor plateauzolen. Je gewicht wordt dan gelijk verdeeld in plaats van op één hak, wat erg pijnlijk kan zijn.

  1. Trainen

Heb jij een wiebelig loopje? Beweeg dan dagelijks wat meer met je tenen en enkels. Je kunt ook je lief je voeten laten masseren voor je je schoentjes aantrekt.

  1. Kies voor echt leer

Belangrijk is dat je schoenen zich naar je voeten vormen zoals bij leer. In synthetische stoffen kunnen je voeten niet ademen en dat kan ook voor een onaangename geur zorgen.

  1. Lichaamshouding

Let op je je lichaamshouding. Door je schouders naar achteren te houden en je buikspieren aan te spannen creëer je de juiste balans.

  1. Dikke hak

Kies voor een dikke hak in plaats van naaldhak als dat voor jou comfortabeler is. Je zult merken dat het gemakkelijker gaat en bovendien zie je er net zo elegant uit.

 

Bron: Stars Insider

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Linda ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona