Je bent moe, hebt hard gewerkt en hoewel je de ene na de andere uitnodiging krijgt wil je vanavond het liefst een date met…jezelf! Het perfecte avondje uit met jezelf, dat doe je zo.

Uit die telefoon

Je deed het waarschijnlijk voor het laatst toen je in een vliegtuig stapte, maar zet die telefoon maar eens uit. Het is natuurlijk leuk om op de hoogte te blijven van de avonturen van je vrienden terwijl je op de bank zit maar echt een relaxte avond heb je dan niet. Een avondje offline geeft instantaan rust. Het is meteen een stuk stiller zonder al die plopjes en piepjes en je kunt ongestoord je gang gaan vanavond.

Badkamer tijd

Niks zo zalig dan na een vermoeiende werkdag te relaxen in je eigen badkamer. Voor een lekker avondje met jezelf tover je jouw badkamer om tot een hammam! Koop bij de drogist een lekkere badschuim of douchegel die naar een Turks stoombad ruikt. Terwijl je bad volloopt verwarm je je handdoek voor op de verwarming. Heb je geen bad? Zet dan de douche op een hete stand zodat het lekker gaat stomen. Na een paar minuten kun je van een stoombad genieten onder een straal met een normale temperatuur. Jezelf een oppepper bezorgen doe je met een wisseldouche. Daarna lekker in ie warme handdoek en je insmeren met een goede bodycrème. Is de hammam sessie niet voldoende voor je? Neem een lekker maskertje en een fijne scrub voor je hele lichaam. Heerlijk voor body en mind!

Massage

Na een lange werkweek kun je best last van stijve spieren hebben in je rug of nek. We zijn tegenwoordig allemaal nogal druk en stress slaat snel op je spieren. Jezelf lekker onder handen laten neme door een masseur is natuurlijk ideaal, maar mocht je daar geen geld of zin in hebben dan kun je jezelf ook een lekkere nekmassage geven! Op YouTube staan verschillende instructiefilmpjes zoals deze.  Als je dan toch zo goed bezig bent, vergeet je voeten niet voordat je in de lekkere warme sloffen schiet. Een opknapbeurt voor de winter doet wonderen!

Huispak

Geen fan van Roy Donders? Dan zijn er genoeg prettige alternatieven. Een avondje uit met jezelf is heerlijk wanneer je in een warm, soepel huispak en sloffen op de bank kunt ploffen. Dus na die zalige hammam en massage ben jij klaar voor je huispak. Lekker makkelijk en reuze comfortabel. Je hebt ook heerlijke anti-slip-sokken die je in plaats van sloffen kunt aantrekken.

Lekker eten

Het is jouw verwenavond, dus jij kiest natuurlijk voor lekker eten. Zin in friet, pizza, sushi of liever een pak stroopkoeken, reep chocolade of dure fles wijn? Lekker doen! Haal alle lekker snacks waar jij helemaal warm voor loopt in huis en installeer je met al dat lekkers op de bank. Het wordt een avondje smikkelen!

Film, boek, muziek

Met de telefoon uit, helemaal zacht en rozig op de bank in je huispak met die lekkere snacks is het tijd voor nog meer ontspanning. Wil je al eeuwen die ene film zien maar ben je er nog steeds niet aan toe gekomen? Dit is het moment! Of ligt dat boek al weken op je te wachten? Duik erin! Zet een rustig muziekje op en geniet.

Lekker uitgerust

Ben je klaar met relaxen en hangen op de bank? Dan kun je natuurlijk op de valreep nog de kroeg in duiken of gaan stappen maar waarschijnlijk ben je zo lui dat je het liefst je bedje inkruipt. Alle stress is van je afgevallen dus je slaapt vast als een roosje. Morgen weer een nieuwe dag, maar wel eentje waarop je helemaal uitgerust bent!