Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
12 maart 2019

Avondje uit: flirttips voor succes!

Avondje uit? Misschien ontmoet je wel een heel leuk exemplaar om mee te flirten! Relatiespecialiste Tracey Steinberg geeft regelmatig flirtcursussen heeft de volgende vijf tips om iemand beter te kunnen versieren.

1 . Stel een vraag

De beste manier om het ijs te breken is door glimlachend “hallo” te zeggen en vervolgens een vraag te stellen. Alles wat je ziet, hoort of ruikt kan een aanleiding zijn tot je vraag omdat die onderwerpen gemakkelijk zijn om op te antwoorden. Bijvoorbeeld: “Ken jij de zanger van het liedje dat nu aan het spelen is?” of “Je drankje ziet er lekker uit. Wat is het?”

2 . Praat over hun interesses

Om ervoor te zorgen dat iemand geïnteresseerd blijft, kan je een gesprek aangaan over wat zij leuk vinden. Praten ze bijvoorbeeld graag over hun hond of muzikant? Ga dan voor dat onderwerp. Als ze geïnteresseerd zijn, zal hun gezicht oplichten. Zo niet, zeg dan hun naam en stel vervolgens een andere vraag.

3 . Zorg voor zeventig procent oogcontact

Wanneer je een gesprek aangaat, probeer de persoon dan voor zeventig procent recht in de ogen te kijken. Overdrijf niet met het oogcontact want dan zal het raar overkomen. De overige tijd kan je gewoon af en toe rondkijken.

4 . Blijf optimistisch

Probeer het gesprek positief en luchtig te houden. Zelfs wanneer ze iets vragen waar je niet echt enthousiast over bent. Geef een positief antwoord en probeer het gesprek in een andere richting te sturen. Als iemand bijvoorbeeld naar je baan vraagt, waar je eigenlijk niet graag werkt, zeg dan dat je na de uren graag met collega’s iets gaat drinken. Verander daarna van onderwerp.

5 . Geef ze een goed gevoel

Concentreer je vooral op de positieve eigenschappen van de persoon. Wanneer ze merken dat je hen bekijkt zoals zij het willen, zullen ze op slag meer interesse in je tonen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Bied gratis mee & WIN!

gerelateerde artikelen

Dit zijn de 4 meest voorkomende oorzaken van een scheiding

Is scheiden hot hip & happening? Er worden tegenwoordig zelfs heuse...

Met deze lichaamstaal maak je een goede eerste indruk

Wat als je nu verbaal niet zo sterk in je schoenen...

Flirt een vrouw met je? Ontdek alle flirt signalen!

Een beetje frunniken met haar vingers in der haren, is dat...

Waarom onze lichaamstaal verraadt dat we liegen

We liegen eerder tegen kennissen dan tegen hechte vrienden of onze...

Zo begin je een gesprek met een onbekende

Zomaar een gesprekje aanknopen is lang niet voor iedereen eenvoudig. Want...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie