vrouwen uitgaan

Avondje uit: dat doe je met deze tips lekker goedkoop

Een blik op je bankrekening en je krijgt direct klotsende oksels: ook ditmaal is het einde van de maand nog niet in zicht maar je hebt alweer te veel geld uitgegeven. Toch wil je dit weekend graag een gezellig avondje uit. Met deze tips hou je het lekker goedkoop!

1# Thuis beginnen

Zorg ervoor dat je eerst thuis afspreekt en drink alvast wat wijntjes of biertjes drinkt met je stap-vriend(in)(n)en. Een fles wijn in de supermarkt kost gemiddeld namelijk 4 euro (en als je mazzel hebt, dan is er een 1+1 actie) en in de kroeg ben je hetzelfde kwijt voor 1 glas. Ook mixdrankjes zijn thuis natuurlijk veel goedkoper te maken. Dus ga gewoon lekker ouderwets “indrinken”. Het is ook nog eens super gezellig!

2# Bodempje leggen

En hetzelfde geldt natuurlijk voor het eten. Zorg ervoor dat je een lekkere avondmaaltijd naar binnen hebt geschoven, zodat je een goede bodem hebt. Ook tijdens het thuis borrelen, kun je nog wat snacks eten. Zo hoef je ‘s nachts geen broodje shoarma meer te bestellen, dat scheelt ook weer!

3# Eerder naar de kroeg annex club

Huh, eerder naar de kroeg of club? Ja, dat kan schelen zodat je je dan geen entree hoeft te betalen. Dus hou dat even in de gaten en probeer dan voor die tijd binnen te zijn. Is er een kroeg met happy hour, pak deze dan even mee. Kassa!

4# Pinpas thuislaten

Laat je pinpas thuis! Neem gewoon een bepaald bedrag aan cash mee wat je van jezelf mag uitgeven die avond. Meer niet dus. Nee, ook niet als het héél gezellig is. Daar krijg je morgen toch spijt van (en niet alleen van je lege bankrekening).

5# Ga voor bier of wijn

Laat de cocktails staan en ga voor een wijntje of biertje! Vooral bier is erg goedkoop als je uitgaat, maar dat moet je natuurlijk wel lekker vinden. En nog een voordeel: vrouwen die bier drinken schijnen aantrekkelijk te zijn!

Bron: Fleurflirt

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.