sporten mannen ontmoeten

Atleten in Sochi massaal op zoek naar een match via app

De beste atleten ter wereld strijden op de pistes in Sochi om een podiumplaats, maar in het Olympische dorp gaat het er heel wat vriendelijker aan toe. De mannen en vrouwen zouden er massaal op de dating-app Tinder zitten om er een romantische ‘match’ te vinden.

Ideale omstandigheden voor match

Tinder is een app die aangeeft welke andere singles in de buurt aanwezig zijn. Gebruikers oordelen vaak op basis van het uiterlijk of een andere partij geschikt is voor hen. Als twee singles elkaar ‘liken’, is er een match en kunnen ze berichtjes naar elkaar sturen. Het relatief kleine Olympische dorp is nu gevuld met aantrekkelijke en succesvolle atleten. De ideale omstandigheden voor wat romantiek of voor een match via de app in elk geval.

Te grote afleiding

De 23-jarige Amerikaanse snowboarder Jamie Anderson zegt dat de atleten massaal  gebruik maken van Tinder.  “In Sochi barst het van de atleten op de app, het is hilarisch. En er zitten echt knapperds tussen.” Maar de atlete zegt dat dit ook wel nadelen heeft, ze vond de aantrekkelijke mannen een te grote afleiding. Anderson wilde zich op medailles concentreren en heeft haar liefdesleven in de koelkast gezet. “Door Tinder kon ik me moeilijker op de sport concentreren. Daarom heb ik mijn account verwijderd.” Die beslissing heeft zeker geloond, want Anderson heeft zondag een gouden medaille verdiend.

App wint aan populariteit

Ook snowboarder Sage Kotsenburg, die ook goud won, zegt dat de app aan populariteit wint bij de Olympische atleten die hun wedstrijden al afgewerkt hebben . “Ik heb Tinder verwijderd voor ik vertrok, zodat niets me kan afleiden”, aldus Sage.

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.