sporten mannen ontmoeten

Atleten in Sochi massaal op zoek naar een match via app

De beste atleten ter wereld strijden op de pistes in Sochi om een podiumplaats, maar in het Olympische dorp gaat het er heel wat vriendelijker aan toe. De mannen en vrouwen zouden er massaal op de dating-app Tinder zitten om er een romantische ‘match’ te vinden.

Ideale omstandigheden voor match

Tinder is een app die aangeeft welke andere singles in de buurt aanwezig zijn. Gebruikers oordelen vaak op basis van het uiterlijk of een andere partij geschikt is voor hen. Als twee singles elkaar ‘liken’, is er een match en kunnen ze berichtjes naar elkaar sturen. Het relatief kleine Olympische dorp is nu gevuld met aantrekkelijke en succesvolle atleten. De ideale omstandigheden voor wat romantiek of voor een match via de app in elk geval.

Te grote afleiding

De 23-jarige Amerikaanse snowboarder Jamie Anderson zegt dat de atleten massaal  gebruik maken van Tinder.  “In Sochi barst het van de atleten op de app, het is hilarisch. En er zitten echt knapperds tussen.” Maar de atlete zegt dat dit ook wel nadelen heeft, ze vond de aantrekkelijke mannen een te grote afleiding. Anderson wilde zich op medailles concentreren en heeft haar liefdesleven in de koelkast gezet. “Door Tinder kon ik me moeilijker op de sport concentreren. Daarom heb ik mijn account verwijderd.” Die beslissing heeft zeker geloond, want Anderson heeft zondag een gouden medaille verdiend.

App wint aan populariteit

Ook snowboarder Sage Kotsenburg, die ook goud won, zegt dat de app aan populariteit wint bij de Olympische atleten die hun wedstrijden al afgewerkt hebben . “Ik heb Tinder verwijderd voor ik vertrok, zodat niets me kan afleiden”, aldus Sage.

Bron: HLN

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.