Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
whatsapp vinkjes
30 juni 2020

Appjes sturen naar je nieuwe liefde: met deze 4 tips een eitje!

Ben je hoteldebotel op je nieuwe liefde? Spannend allemaal! Jullie eerste afspraakje, jullie tweede ook en zelfs de derde nog. En dan moet je je date ook nog appen, pfff. Dat laatste hoeft helemaal niet spannend te zijn als je deze vier tips in gedachten houdt.

Moet je wel of geen drie puntjes sturen? Een Emoji achter je tekst aan plakken of toch niet? En hoe zeg je eigenlijk ‘hallo’? Wordt het een ‘hi’ een ‘hee’ of gewone ‘hoi’. Relax, zo spannend hoeft het helemaal niet te zijn. Gebruik deze 4 tips als je over je angst om te appen heen wil komen.

  1. Over analyseer je appjes niet

Het grootste probleem is vaak dat je je appjes gaat over analyseren. Je denkt na over letterlijk elk klein woordje in de tekst, staat de komma wel goed en gebruik je nou wel of geen Emoji’s? Hoe langer je nadenkt over wat je gaat appen, hoe meer je daaraan gaat twijfelen.

Probeer het lekker low key te houden want het is uiteindelijk maar WhatsApp, je schrijft geen sollicitatiebrief voor je dreamjob. Je kunt ook niet echt iets verkeerd doen op WhatsApp en stel je krijgt gruwelijk veel spijt van een appje heb je altijd nog zeven minuten de tijd om je bericht te verwijderen. In andere woorden: let it go and go with the flow.

Over analyseer andersom ook de appjes van je nieuwe vlam niet te erg. Prima als jij niet zo van de Emoji’s bent, maar als hij of zij eens een Emoji stuurt hoef je daar niet meteen op af te knappen.

  1. Appen doet iedereen anders en dat is niet erg

Iedereen heeft een eigen manier van appen. Sommige mensen houden er überhaupt niet van en checken hun telefoon maar een paar keer per dag of reageren pas uren later, anderen zijn continu online en houden in de gaten wanneer iemand anders voor het laatst online was.

Het betekent in beiden gevallen niet dat iemand je minder leuk vindt dus laat je daar vooral niet door uit het veld slaan.

  1. Zorg ervoor dat je een reden hebt om je date te appen

Als je het echt heel spannend vindt om je date te appen kun je er ook voor zorgen dat je een reden hebt. We snappen dat het eng is om zomaar uit het niets een gesprek aan te knopen (zeker als je een crush op iemand hebt).

Om dat te voorkomen is het handig om van te voren te bedenken waarom je appt. Het is makkelijker als je van te voren weet wat je wil gaan zeggen en je een ‘reden’ hebt om te appen.

Vraag bijvoorbeeld of hij of zij al leuke plannen heeft voor het weekend dan heb je meteen iets om over door te praten en ontstaat er vanzelf een conversatie.

  1. Hou het kort en ‘simpel’

Dit komt weer een beetje neer op dat over analyseren maar houd het kort en simpel op WhatsApp. Als je date iets aan je vraagt hoef je niet uren lang na te denken over een antwoord. Bovendien is het sowieso een veel beter idee om elkaar face-to-face te zien en in het echt af te spreken.

Op WhatsApp leer je elkaar niet echt kennen en het zorgt juist eerder voor miscommunicatie. Beperk jullie gespreken daarom tot korte en wat simpelere gesprekken zodat jullie de belangrijke dingen fijn samen met z’n twee kunnen bespreken zodat jullie elkaar steeds beter leren kennen.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Deze 10 gewoontes hebben mannen wanneer ze vrouwen appen

Of je het nou leuk vindt of niet, WhatsApp is een...

20 openingszinnen voor een leuk gesprek op datingapps

Heeft de persoon in kwestie niet veel informatie op zijn of...

Vrouwen hebben meer succes met een openingszin

Ben je aan het daten in de hoop er een heuse...

Deze 7 lessen maken je wijzer over relaties

Heel veel mensen dromen van een liefde voor altijd; en toch...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie