singles smakken date

App vertelt je wat vrouwen echt willen

Mannen van Mars en vrouwen van Venus? Dankzij een nieuwe, ludieke liefdes-app kunnen jullie met elkaar praten alsof jullie van dezelfde planeet komen. Geef de ‘Love Translator’ aan welke verwarrende boodschap je vrouw op je afvuurde (bijvoorbeeld: ‘Néé. Ik ben niet boos’) en de app bezorgt je meteen de glasheldere vertaling (lees: ‘ik ben woest, dus maak het maar snel goed’).

Waar het écht op staat

Geen dubbele bodems, verdraaide boodschappen of bizarre antwoorden meer: de Love Translator vertelt je waar het écht op staat. In totaal kan de app 2000 zinnetjes of uitdrukkingen vertalen. Inspiratie voor die ‘vrouwentaal’ vonden de makers van de app in het dagelijkse leven, maar ook in films en boeken. Gebruikers kunnen ook andere, typische staaltjes vrouwentaal suggereren.

Mooi juweel

De app, die voorlopig alleen voor iPhone bestaat, werd ontwikkeld door een reclamebureau uit Beirut voor Muhki Sisters – een juwelenmerk. Er zit trouwens een lollig addertje onder het gras: wie alsnog ‘lost in translation’ geraakt, krijgt van de app een mooi juweel te zien. Een duidelijke boodschap die zowel mevrouw als mijnheer begrijpt.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.