samen fun relatie

App als nep geliefde voor singles

Ben jij het ook meer dan zat om telkens weer te moeten antwoorden op de vraag of je inmiddels al een man aan de haak hebt geslagen? Dan is er binnenkort een ideale oplossing. Met een nieuwe app voorzie jij jezelf van een denkbeeldige liefde.

Nep partner

Ja je leest het goed. Een app die zich voordoet als je nieuwe vriend of vriendin. Dit behoorlijk aparte digitale hulpmiddel doet de buitenwereld geloven dat je tot over je oren verliefd bent. De app heet Invisible Boyfriend en voorziet je van een denkbeeldige vriend.

Ideale man

Voor 24 dollar per maand, omgerekend zo’n 20 euro, heb jij een fake vriend die je 100 smsjes stuurt, 10 keer opbelt en zelfs een handgeschreven kaart geeft. En het is helemaal aan jou hoe jouw mysterieuze lover eruitziet. Met de app kun je de uiterlijke kenmerken van de man bepalen, zelfs zijn persoonlijkheid kiezen en verzinnen hoe jullie elkaar hebben leren kennen.

Druk na scheiding

Mede oprichter van de app, Matt Homann, is van mening dat vooral gescheiden mensen vaak de druk voelen om een nieuwe relatie te vinden. In zijn ogen is deze app hiervoor de ultieme oplossing. “Wij geloven dat het onzichtbare-partner-concept een universeel probleem oplost. De maatschappij legt zoveel druk op het hebben van een relatie. Van grootouders tot collega’s, tot romantische komedies, iedereen verwacht van ons dat we een relatie najagen.”

In de kast

Daarnaast is de app volgens de oprichters ook een handig concept voor homo’s en lesbiennes die nog niet uit de kast willen komen in verband met een strenggelovige familie of mensen die hun huidige relatie wat spannender willen maken. Wil je geen lastige vragen met Valentijn? Dan is deze app misschien precies wat je zoekt!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam