Onze rock diva Anouk heeft er doorgaans weinig moeite mee om als single mama door het leven te gaan. Slechts twee keer per maand huilt ze om het feit dat ze single is, vertelt ze aan het blad VIVA.

Tranen

“Twee keer per maand moet ik heel erg huilen. Het zit er toch in, dat het zo hoort, dat je het samen moet doen”, vertelt ze aan het blad. Er zijn nog altijd twijfels over haar relatie met Remon Stotijn met wie Anouk twee zoons en een dochter kreeg. “De relatie met mijn ex-man was soms vermoeiend, maar ik had oud met hem kunnen worden. Dat weet ik. En dat is met niet gelukt”.

De zangeres heeft vijf kinderen maar redt het prima zonder man. “Maak je alsjeblieft niet druk om mij, ik ben oké”.

Contact met vader

Anouk laat verder aan het blad weten dat de deur nog altijd openstaat voor haar vader. Hoewel hij haar heel veel pijn en verdriet heeft gedaan, zou ze het hem vergeven. De 39-jarige zangeres heeft haar vader al heel lang niet meer gezien. Het nummer Daddy op haar laatste album Paradise and Back again is fantasie. Een verbeelding van hoe Anouk hoopt dat het gesprek met haar vader zou verlopen. De vader van Anouk verliet het gezin toen ze drie jaar oud was.

Het contact met de vaders van haar kinderen verloopt wel goed. “Zeker omdat ik weet hoe rot het is als je geen contact meer met je vader hebt. Ik doe daar erg mijn best voor”.