Paradise and back Again Anouk

Anouk tweemaal per maand verdrietig om single bestaan

Onze rock diva Anouk heeft er doorgaans weinig moeite mee om als single mama door het leven te gaan. Slechts twee keer per maand huilt ze om het feit dat ze single is, vertelt ze aan het blad VIVA.

Tranen

“Twee keer per maand moet ik heel erg huilen. Het zit er toch in, dat het zo hoort, dat je het samen moet doen”, vertelt ze aan het blad. Er zijn nog altijd twijfels over haar relatie met Remon Stotijn met wie Anouk twee zoons en een dochter kreeg. “De relatie met mijn ex-man was soms vermoeiend, maar ik had oud met hem kunnen worden. Dat weet ik. En dat is met niet gelukt”.

De zangeres heeft vijf kinderen maar redt het prima zonder man. “Maak je alsjeblieft niet druk om mij, ik ben oké”.

Contact met vader

Anouk laat verder aan het blad weten dat de deur nog altijd openstaat voor haar vader. Hoewel hij haar heel veel pijn en verdriet heeft gedaan, zou ze het hem vergeven. De 39-jarige zangeres heeft haar vader al heel lang niet meer gezien. Het nummer Daddy op haar laatste album Paradise and Back again is fantasie. Een verbeelding van hoe Anouk hoopt dat het gesprek met haar vader zou verlopen. De vader van Anouk verliet het gezin toen ze drie jaar oud was.

Het contact met de vaders van haar kinderen verloopt wel goed. “Zeker omdat ik weet hoe rot het is als je geen contact meer met je vader hebt. Ik doe daar erg mijn best voor”.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!