nieuwe liefde vinden
6 July 2015

Andere liefdes

In de week van de liefde gaat Lauren Verster vijf dagen op onderzoek uit. Wat ze probeert te weten te komen is, waarom foute mannen zo aantrekkelijk zijn en of je lesbisch kunt worden? In het programma Lauren! en de liefde op NPO 3 gaat ze vanaf 21.15 uur vanavond de antwoorden uit de doeken doen. 

Anders dan monogame relaties

Volgens BN DeStem van vanmorgen gaat Lauren alle vormen van liefde onderzoeken die anders zijn dan de mannetje-vrouwtje-monogame relaties. Ze is bijvoorbeeld bij een polyamoreuze gemeenschap geweest, daar hebben sommigen wel  6 romantische relaties met mensen die ook weer meerdere relaties hebben. Daardoor ontstaat een soort netwerk, soms ook met kinderen die gezamenlijk opgevoed worden. hierover vanavond meer.

Vrouwenliefde onderzocht

Lauren gaat ook op onderzoek uit naar vrouwenliefde. Of die puur biologisch is? Of dat je deze vorm van liefde ook kunt ontwikkelen met de jaren? Volgens een bioloog die Lauren gesproken heeft, kun je de kans dat een vrouw verliefd wordt op een vrouw zien aan haar rechterhand. De ringvinger zou je testosteronniveau aangeven. Is die ringvinger dus langer dan je wijsvinger dan kan het zomaar zijn dat je als heterovrouw toch opeens gevoelens krijgt voor een vrouw. Of het bij mannen ook zo werkt, daar heeft Lauren ook een antwoord op gevonden. Of Lauren zich ook aan de vrouwenliefde zou kunnen overgeven? Ook daarop krijg je antwoord.

Als single daten op datingsite Tinder

Op de vraag of Lauren als single zou gaan daten op datingsite Tinder geeft ze een volmondig ja. Het is misschien niet de meest  romantische manier om een nieuwe liefde te vinden, maar het is wel een middel voor de tijd waarin we leven. Omdat we toch de hele dag online zijn, kunnen we daar net zo verliefd worden als op een terrasje of buiten op straat.

Haar relatie met Jort Kelder

Over haar relatie met Jort Kelder wil ze niet veel kwijt, anders dan dat die al weer 5 jaar duurt. Hierover heeft ze blijkbaar in een eerder interview al gezegd wat ze kwijt wil hierover. “De dingen die echt sappig zijn, die ga ik toch niet vertellen,” zegt Lauren. Groot gelijk heeft ze.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé...

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de...

Tinder gaat singles waarschuwen of date crimineel verleden heeft

Ben je altijd een beetje huiverig als het gaat om een...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

Deze vier kenmerken verbinden mensen op relationeel vlak

Het zoeken en vinden van liefde hangt af van het vermogen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie