vreemdgaan relatie

Amsterdammers gaan het vaakst vreemd

Amsterdam staat ook dit jaar aan kop in de top 10 van steden met de meeste vreemdgangers. Dat blijkt uit cijfers van AshleyMadison.com. De Top 10 komt tot stand door een optelsom van het aantal actieve leden per stad. Almere is de snelst stijgende nieuwkomer.

Top 10 steden vreemdgangers

Wat de nummers één tot en met vijf betreft is er weinig veranderd in het afgelopen jaar. Rotterdam en De Haag staan nog steeds respectievelijk op de tweede en de derde plaats. En Eindhoven hijgt als nipte nummer vijf nog steeds in de nek van de nummer vier Utrecht. “In dat opzicht is er weinig veranderd sinds vorig jaar toen we voor het eerst de Top 10 van steden die met meest vreemdgaan uitbracht,” zegt woordvoerder Marco Barneveld.

Noorderlingen en zuiderlingen

De Groningers zijn nog steeds goed vertegenwoordigd met net als vorig jaar een nummer zeven notering in deze Top 10. Maar Assen en Leeuwarden, de noordelijke steden die vorig jaar nog prominent aanwezig waren, zijn verdwenen uit de lijst. Net als Heerlen en Maastricht, en hun bourgondische Limburgers.

Almere stijgt

De Brabanders zijn echter bezig met een opmars wat affaires betreft. Tilburg en Breda zijn nieuw in de Top 10 respectievelijk als nummer acht en negen. In Haarlem hebben ze ook zin in stoute avonturen gezien de snelle toename van leden daar. Haarlem staat op de tiende plaats. Maar de snelste stijger en nieuwkomer is Almere. Met maar liefst 7,3% van de leden van AshleyMadison.com in Nederland woonachtig in deze stad prijkt Almere op de zesde plaats.

Percentage van het totale aantal leden per stad

Amsterdam

12,70%

Rotterdam

10,80%

Den Haag

9,30%

Utrecht

8,20%

Eindhoven

8,00%

Almere

7,30%

Groningen

6,90%

Tilburg

6,30%

Breda

4,20%

Haarlem

3,20%

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.