vind je liefde met valentijn

Amanda Krabbé heeft nieuwe liefde

Amanda Krabbé zou verliefd zijn op een zakenman uit Waalre. Begin februari zouden de twee al samen door India hebben gereisd.

De man zou Harrie heten en net als Krabbé een passie voor auto’s en snelle motoren hebben, meldt het boulevardblad Story. Het blad meldde vorige week dat Amanda en presentator Martijn Krabbé gaan scheiden. De reden werd niet bekendgemaakt, maar het stel zou al langer relatieproblemen hebben. Amanda en Martijn Krabbé zijn al een keer eerder gescheiden.

Volgens schoonvader Kees Beekman zou er iets gebeurd zijn, waardoor een bom onder het huwelijk kwam te liggen, schrijft het blad verder. Wat de precieze oorzaak voor de breuk is, wil Beekman echter niet kwijt.

‘Andere man’
De “andere man”, zoals Story hem noemt, wil niets over de vermeende relatie zeggen. Toch laat hij via een woordvoerder aan het blad weten dat hij het gerucht “ontkent, noch bevestigt”. Amanda Krabbé wil er daarentegen helemaal niets over loslaten. Verwacht wordt dat zowel Amanda Krabbé als de zakenman uit Waalre het tot de scheiding rustig aan doen, melden ingewijden aan Story.

Bron: Nu.nl

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!