seizoen voor daten

Alternatieve date ideetjes in plaats van een drankje doen

Denken aan je eerste date neemt al heel wat tijd in beslag, laat staan die date ook nog eens organiseren! Gelukkig hebben we hier een paar ideetjes als je ‘een drankje doen’ afgezaagd en saai vindt. Omdat we soms he-le-maal vastlopen als het gaat om een succesvolle date plannen, hebben we even onderzoek gedaan en vier leuke opties met liefde onder elkaar gezet.

Originele date ideeën

Elkaar beter leren kennen onder het mom van een lekker drankje klinkt ons ook als muziek in de oren, maar is misschien niet de meest memorabele date die je kan hebben. Probeer eens het volgende:

  1. Ga naar een festival in jullie stad

De sfeer van een festival gaat alleen maar goed doen aan de sfeer van jullie date. Iedereen is enthousiast en dat brengt een hoop positieve energie met zich mee. Ook is een saaie date of weinig gespreksstof uitgesloten, want er is genoeg entertainment om jullie heen.

  1. Zoek de adrenaline op

Als je er écht naar op zoek bent om elkaars gedachtes en gevoelens te leren kennen, onderneem dan een bloedstollende date. Ga samen in de engste achtbaan of boek een indoor skydiving sessie en kom samen jullie angsten onder ogen.

  1. Organiseer een picknick

Zie je het niet zo zitten om je date continu onder ogen te komen aan een tafel voor twee, maar houd je wel van een lekker hapje tijdens je date? Organiseer dan een picknick. Neem allebei wat lekkers mee en je bent klaar.

  1. Neem elkaar mee jullie favoriete plek

Als je een goede band wilt krijgen tijdens een van de eerste dates, neem hem of haar dan mee naar een plek dat veel voor je betekent. Een meer, een boomhut of het rustige straatje in je lievelingsstad kan veel herinneringen met zich mee brengen. Als je het ons vraagt is het dé perfecte manier om iets extra’s over je date te weten te komen.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam