motor Amerika

Als ontdekkingsreiziger naar Amerika

Ben je voornemens naar Amerika op vakantie te gaan, dan ben je vast al helemaal gefocust op dit speciale land. Het land van het wilde westen, het land waar je met de motor fantastische toeren kunt maken, het grote land dat nog groter is door The Grand Canyon. Het nieuwe reismagazine GoAmerika haalt je over de streep, als je nog enige twijfel had. Ga als ontdekkingsreiziger dit land bezoeken.

Als ontdekkingsreiziger naar Amerika

Ooit was Amerika het land van de ontdekkingsreizigers. Maar wanneer jij zelf nog niet zo veel gereisd hebt, dan kun je nog steeds als ontdekkingsreiziger naar dit grote, afwisselende land. Het maakt niet veel uit waar je naar toe gaat, het is in ieder geval allemaal groot, groter en groots. Dat er nog cowboys zijn en indianen, dat is bijna onwerkelijk. In Oregon is het nog steeds het land van de cowboys en indianen. .

Met de motor door Amerika

De uitgestrektheid van Amerika is natuurlijk goed te bestieren met een motor. Iedereen kent wel een vader en een zoon die samen met de motor door het Wilde Westen hebben getoerd. Hoe mooi zou het zijn dat jij als zoon samen met je vader 3 weken hier zou kunnen rondtoeren. Of met een groep vrienden omdat er iemand 50 wordt, dat heb ik ook wel eens gehoord. Je kunt ook als eenling aansluiten bij een toertocht, dat kun je beter wel van thuis uit al regelen. Maar het kan zeker. Een bekende is Route66 met route66reizen.

Wie kent The Grand Canyon niet?

Nationale parken daarvan zijn er ook genoeg te vinden in Amerika. Een die iedereen moet kennen is The Grand Canyon. Er is geen enkele park in Amerika dat zo tot de verbeelding spreekt als deze kloof die door de natuur ontstaan is. Gelegen in noorden van Arizona. Beroemd om zijn afmeting en kleurrijke landschap. Met een lengte van 270 mijl en een breedte van 18 mijl en 1 mijl diep. Er zijn veel lijnen van steen zichtbaar die teruggaan in geschiedenis van de aarde.

Je vindt het mooi of je vind het lelijk

Ben je op zoek naar een bonte kermis van restaurantjes en horeca dan moet je zijn bij Fisherman’s Wharf. San Francisco’s grootste toeristische attractie. Gelegen aan San Francisco Bay. Restaurantjes en eetstalletjes concurreren hier heftig met elkaar om meeste klanten binnen te halen. Lokalen vinden het vaak niet top, maar deze  maar desondanks trekt deze historische en wereldberoemde plek jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld.

Het nieuwe reismagazine GoAmerika is verkrijgbaar.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.