Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
motor Amerika
16 maart 2018

Als ontdekkingsreiziger naar Amerika

Ben je voornemens naar Amerika op vakantie te gaan, dan ben je vast al helemaal gefocust op dit speciale land. Het land van het wilde westen, het land waar je met de motor fantastische toeren kunt maken, het grote land dat nog groter is door The Grand Canyon. Het nieuwe reismagazine GoAmerika haalt je over de streep, als je nog enige twijfel had. Ga als ontdekkingsreiziger dit land bezoeken.

Als ontdekkingsreiziger naar Amerika

Ooit was Amerika het land van de ontdekkingsreizigers. Maar wanneer jij zelf nog niet zo veel gereisd hebt, dan kun je nog steeds als ontdekkingsreiziger naar dit grote, afwisselende land. Het maakt niet veel uit waar je naar toe gaat, het is in ieder geval allemaal groot, groter en groots. Dat er nog cowboys zijn en indianen, dat is bijna onwerkelijk. In Oregon is het nog steeds het land van de cowboys en indianen. .

Met de motor door Amerika

De uitgestrektheid van Amerika is natuurlijk goed te bestieren met een motor. Iedereen kent wel een vader en een zoon die samen met de motor door het Wilde Westen hebben getoerd. Hoe mooi zou het zijn dat jij als zoon samen met je vader 3 weken hier zou kunnen rondtoeren. Of met een groep vrienden omdat er iemand 50 wordt, dat heb ik ook wel eens gehoord. Je kunt ook als eenling aansluiten bij een toertocht, dat kun je beter wel van thuis uit al regelen. Maar het kan zeker. Een bekende is Route66 met route66reizen.

Wie kent The Grand Canyon niet?

Nationale parken daarvan zijn er ook genoeg te vinden in Amerika. Een die iedereen moet kennen is The Grand Canyon. Er is geen enkele park in Amerika dat zo tot de verbeelding spreekt als deze kloof die door de natuur ontstaan is. Gelegen in noorden van Arizona. Beroemd om zijn afmeting en kleurrijke landschap. Met een lengte van 270 mijl en een breedte van 18 mijl en 1 mijl diep. Er zijn veel lijnen van steen zichtbaar die teruggaan in geschiedenis van de aarde.

Je vindt het mooi of je vind het lelijk

Ben je op zoek naar een bonte kermis van restaurantjes en horeca dan moet je zijn bij Fisherman’s Wharf. San Francisco’s grootste toeristische attractie. Gelegen aan San Francisco Bay. Restaurantjes en eetstalletjes concurreren hier heftig met elkaar om meeste klanten binnen te halen. Lokalen vinden het vaak niet top, maar deze  maar desondanks trekt deze historische en wereldberoemde plek jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld.

Het nieuwe reismagazine GoAmerika is verkrijgbaar.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single en op reis: De Verenigde Staten

Als single kun je erg tegen een vakantie alleen opzien, je...

Tsjernobyl: HBO serie zorgt voor enorme populariteit

Tsjernobyl, de HBO serie, is hotter dan hot en op de...

Trump president: goedkoper op vakantie naar Amerika

Altijd al naar New York, San Fransisco of Miami op vakantie...

Winkelsteden: vijf beste outlet shopping malls van Amerika

De beste koopjes scoor je natuurlijk in één van de immense...

Binnenkort voor nog geen 70 euro vliegen naar de VS

Ben jij ook zo'n vakantieliefhebber, reisfreak of notoire backpacker? Speur je...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie