sterrenbeeld horoscoop

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner kunt vertrouwen. Maar sta jij of je partner in dit rijtje, dan weet jij zeker dat je goed zit. De volgende drie sterrenbeelden zijn namelijk het meest trouw in relaties.

Uiteraard is elke partner een geweldige lover en kunnen we zó alle voordelen van onze lover opnoemen. Uiteindelijk draait het allemaal om jullie geluk. Maar één ding is zeker: met deze sterrenbeelden zit je al snel goed.

Deze drie sterrenbeelden zijn het meest trouw in relaties

Benieuwd welke sterrenbeelden het meest trouw zijn in relaties? Check dan snel dit lijstje!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een Maagd is naast gevoelig zijn ook nog eens een sterk persoon. Is je sterrenbeeld een Maagd, dan ben jij een echte doorzetter in de romantiek en ben je goed communicatief ingesteld. Geen probleem dat jouw relatie in de weg staat, dus. Jij gaat er in een relatie helemaal voor en bent dan ook één van de trouwste sterrenbeelden.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als wijs sterrenbeeld is het moeilijk voor jou om een fout te maken in de liefde, Boogschutter. Tegelijkertijd ben je onafhankelijk en kun jij dingen goed van een afstand bekijken. Jij hebt als één van de trouwste sterrenbeelden een geweldige relatie.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij bent niet specifiek op zoek naar een relatie, maar laat het op je afkomen als Waterman. Jij ziet al gauw in of iets goed uitpakt of niet en kan op die manier focussen op belangrijkere dingen. Heeft iemand jouw hart veroverd, dan wil jij dit voor geen goud kwijt. Als jij je nu eenmaal begrepen voelt, is er niets of niemand dat in de weg kan staan van jouw geluk.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.