vrienden blijven met ex
23 April 2019

Als je dit hoort van je ex dan is hij (of zij) er nog niet overheen

Het is al een poosje uit tussen jullie en jij hebt eindelijk je leven weer opgepakt. De eerste dagen kwam je niet onder je dekbed uit en heb je bakken Ben & Jerry’s leeg geschraapt. Je hebt jezelf herpakt en hebt zelfs al weer een nieuwe date gehad. Dan krijg je opeens weer een appje van je ex. Oh nee…

Sta je net lekker te dansen krijg je om 01:00 uur een appje binnen van je ex dat hij je mist. Dat betekent maar één ding: hij is nog lang niet over je heen. Als hij deze dingen tegen je zegt heeft hij duidelijk nog heel wat te verwerken.

  1. Ik mis je

Natuurlijk kun je je ex over het algemeen missen zeker als jullie veel samen waren en samen hebben gewoond. Er is echter wel een verschil tussen het samen zijn missen of je partner echt missen. Als je dit appje ontvangt midden in de nacht weet je dat hij je dronken aan het appen is (en dronken mensen spreken de waarheid).

  1. Niemand is zoals jij

Als jij weer aan het daten bent denk je ongetwijfeld wel eens ‘mijn ex was veel geïnteresseerder’. Dat is niet zo gek want hij is nou eenmaal je vergelijkingsmateriaal. Maar als je ex appjes blijft sturen over dat niemand is zoals jij weet je dat hij je dolgraag terug wil.

  1. Ik ben veranderd

Jullie relatie is om een reden uitgegaan want blijkbaar konden jullie niet veranderen op een aantal vlakken. Als hij nu zegt dat hij is veranderd wil hij je laten zien dat hij het nog steeds waard is.

  1. Wist je nog die keer dat…

Jouw ex is met zijn gedachten nog steeds bij alle leuke dingen die jullie samen hebben meegemaakt en als hij je daar zelfs over appt is hij duidelijk nog niet over je heen. Hij hoopt dat jij terug appt dat je het ook zo fantastisch vond maar hou vol.

  1. Ik hoorde laatst ons nummer

Elk koppel heeft een eigen nummer. Jullie weten beiden wat dat voor jullie betekend en het feit dat hij dat er nu nog bij haalt betekent alleen maar dat hij nog steeds hoteldebotel over je is.

  1. Ik slaap nog steeds met je shirt

Je slaapt niet zo maar met het shirt van je ex. Als jij dat zou doen ruik je zijn geur en hoop je stiekem dat hij weer naast je komt liggen. Als je ex dus appt dat jouw shirt nog steeds een vast item is in bed gaat het nog niet helemaal goed met je ex lover.

  1. Hoe gaat het met je ouders?

Vooral als jullie een langdurige relatie hebben gehad, hebben jullie ook elkaars familie leren kennen. Het was moeilijk om daar afscheid van te nemen. Je ex wil duidelijk nog weten hoe het met je familie gaat omdat hij nog steeds veel om jou en je familie geeft.

  1. Hoe heette dat ene restaurant ook alweer?

Dit is geen enkele reden om jou te appen. Elk restaurant is vindbaar op Google dus dit is gewoon een vette smoes om jou een appje te sturen. Niet reageren.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

Deze signalen vertellen je dat een nieuwe relatie in de problemen zit

Als je probeert te achterhalen of je bent waar je moet...

Singles met liefdesverdriet in lockdown

Wat als je juist nu – terwijl de horeca dicht is...

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

Heel in 4 stappen je gebroken hart

Het beëindigen van een relatie is vaak pijnlijk en emotioneel. Het...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie