Alleenstaande moeder raakt achterop

Alleenstaande moeders hebben aanzienlijk minder te besteden dan samenwonende of gehuwde moeders. Het verschil is sinds 2003 bovendien toegenomen. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek woensdag.

In 2008 had een alleenstaande moeder een gemiddeld besteedbaar inkomen van vijftienduizend, terwijl een moeder met een partner over bijna 25 duizend euro kon beschikken.

Voltijdbaan
Alleenstaande moeders nemen minder deel aan de arbeidsmarkt dan samenwonende of gehuwde moeders. Het aantal alleenstaande moeders met een voltijdbaan is sinds 2003 bovendien afgenomen. Moeders met een partner zijn gemiddeld meer uren per week gaan werken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?