Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
als man alleen uitgaan
30 maart 2017

Alleen uitgaan is een kunst

Laat jij je avondje uitgaan afhangen van de beschikbaarheid van je vrienden? Dat is niet slim. Ga alleen op stap, als je durft. Natuurlijk is dat even wennen de eerste keren en voel je je bekeken. Je wordt juist gedwongen buiten je comfortzone te treden, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Krijg de kunst van het alleen uitgaan te pakken door te oefenen in de praktijk.

Iedereen is druk met zichzelf

Waarom zou je inderdaad je vrienden laten bepalen of jullie uitgaan? Ga dus gewoon alleen. Wordt je dan bekeken? Iedereen is toch veel te druk met zichzelf. Ga zelf plezier hebben. Wanneer je alleen uitgaat is het handig als man te beginnen met andere mannen aanspreken en dan pas vrouwen. Zeg gewoon wat leuks, een opmerking over voetbal, bier of vrouwen. Je gaat een beetje bij de aanwezige groep horen. Blijf niet te lang bij dezelfde personen staan, ga bij wijze van spreken de rij af.

Open meteen een gesprek

Een advies wat ook goed werkt is wanneer je ergens binnenkomt direct een gesprek te openen. Je hebt voor jezelf dan al meteen de eerste barrière doorbroken. Je laat jezelf maar ook de kroeg zien dat je sociaal bent. Loop dus nooit stilletjes naar een hoekje aan de bar om de kat uit de boom te gaan kijken. Dat is geen best begin.

Ben niet te serieus

Wordt er door een vrouw aan je gevraagd waarom je alleen bent, ga hier dan niet te serieus op in. Maak een grapje over je vrienden die liever ergens zitten te gamen, dan gezellig mee naar de kroeg te gaan. Heb je de aandacht stel een hele andere vraag terug. De meeste vrouwen zullen je doorgaans moedig vinden dat je gewoon alleen op stap gaat. Vrouwen zullen dit niet zo snel doen.

Stel jezelf een doel

Wat lastiger is bij het alleen uitgaan is dat je geen maatje hebt die met een andere vrouw in gesprek is, waarbij een vriendin verveelt staat te kijken. Jij zou dan met zo’n vriendin een praatje kunnen maken. Je moet dus echt alle contacten zelf leggen. Je hebt ook geen vrienden naast je die je makkelijk vermaken. De neiging sluipt er dan snel in maar af te haken en naar huis te gaan. Wanneer je jezelf een doelstelling stelt voor de avond dan dwing je mogelijk jezelf er toe iets langer vol te houden. Je zegt bijvoorbeeld tegen jezelf dat je niet naar huis mag voor je 5 dames hebt aangesproken. Je doel hoeft ook niet altijd hoog te liggen, dat is ook niet relaxed.

Alleen uitgaan is een kunst

Alleen uitgaan is niet makkelijk, dat heeft ook niemand beweert. Het is een kunst die oefening behoeft. De kunst meester te worden duurt even iets langer omdat je geen feedback krijgt van mensen om je heen. Wanneer in dezelfde kroeg een stuk verderop een vriend zou staan, die later tegen jou zou zeggen, dit heb je goed gedaan maar die opmerking zou ik niet meer maken, dan leer je sneller verbeteringen toe te passen. Je eigen blinde vlekken zijn lastig te zien. Want wanneer het gaat om vrouwen versieren dan is het van belang hoe je dat doet. De energie die je in deze actie stopt zal bepalend zijn. Er zijn zoveel variabelen, die een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan je kledingkeuze. Alleen door veel te oefenen in de praktijk zal je er beter in worden. Soms je neus stoten is niet erg. Wie niet waagt die niet wint.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Het lijkt wel of dit over mannen gaat die alleen naar een uitgaansgelegenheid gaan. Ik als vrouw ga af en toe ook alleen er op uit, ik deed dat in het verleden vaker. Ik amuseer me goed, stel me sociaal op, sta open voor gesprekken.

    Rita Riemersma | 7-04-2017
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Erop uit in december: tips voor singles

Wil jij als single van de donkere maanden toch iets gezelligs...

Nieuwe vriendschappen sluiten als volwassene doe je zo

Is je agenda te leeg naar je zin en zijn al...

Tips uitgaan voor singles en nieuwe mensen leren kennen

Bestaat er een gouden tip voor singles die graag uitgaan en...

Dating: 15 x hoe je de player herkent

Sommige mannen willen zo veel mogelijk vrouwen versieren en zijn niet...

Goedkoop uitgaan lukt je met deze zes tips

Nu je single bent ga je misschien weer wat vaker uit...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...