Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
zaterdagavond seks
22 mei 2018

Alleen uitgaan: 7 goede redenen om de stoute schoenen aan te trekken

Voor het eerst alleen uitgaan, daar kan je als kersverse single als een berg tegenop zien. Gelukkig zijn er meer mensen zoals jij en die vinden elkaar op allerlei leuke plekken, events en feesten door heel Nederland!

Omdat je misschien nog niet weet wat er allemaal bij jou in de regio te doen is voor singles hebben wij een hele handige en uitgebreide singles-agenda waar je in één oogopslag ziet welke feesten en events of borrels er op de planning staan. Dat scheelt een hoop zoekwerk hè?

Ben je nog niet echt overtuigd van het idee dat je de stoute schoenen moet aantrekken, je mooiste outfit, en met een stralende glimlach de deur uit om nieuwe mensen te leren kennen en vooral plezier te maken?

7 redenen voor singles om lekker uit te gaan:

  1. Je leert niet alleen nieuwe mensen, maar ook jezelf beter kennen. Want door er in je eentje op uit te gaan ontdek je al snel wat je wel en niet leuk vindt, waar je sterke en je zwakke kanten liggen in het socializen met onbekende mensen.
  2. Je ontdekt nieuwe uitgaansmogelijkheden. Door er op uit te trekken ontdek je verrassend leuke nieuwe uitgaansgelegenheden, misschien wel vlak bij jou in de buurt, waarvan je het bestaan niet wist en met je ex nooit zou zijn gekomen..
  3. Je hebt weer een reden om jezelf in een nieuwe outfit te steken! Want natuurlijk wil jij er leuk en aantrekkelijk uitzien voor al die andere singles 😉
  4. Je ontdekt weer nieuwe muziek en dansmoves. Want misschien is het al even geleden dat je bent gaan dansen en sjansen en in de tussentijd is er qua muziek wel wat veranderd. Zin in muziek van ‘jouw tijd’? Dan zijn er seventies eighties party’s.
  5. Alleen uitgaan is leuker dan je denkt. Ook al ben je bloednerveus en een tikkeltjes verlegen, je zal zien dat eenmaal over de drempel het meeste min of meer vanzelf gaat en dat het veel leuker is dan je had gedacht.
  6. Je bent zo vrij als een vogeltje dus je kan met iedereen dansen, kletsen, een drankje doen. Je hebt geen partner die je hoeft te animeren, alleen jezelf!
  7. Jij bent eigen baas. Over je eigen lijf maar ook over je eigen tijd. Heb je het wel gezien, ben je moe of vind je het wel welletjes geweest, dan kan je lekker naar huis wanneer jij dat wil. Liever tot de kleine uurtjes dansen en feesten? Aan jou de keus!

Meer suggesties voor gezellige singlefeesten ontdek je hier.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Lekker uit met singles: zo doe je het!

Singles die graag uitgaan vragen het zich geregeld af: wat zijn...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

Voor een date hoef je de deur niet meer uit

Moest je 'vroeger' naar een bar, feest, dancing of andere happening...

Erop uit in december: tips voor singles

Wil jij als single van de donkere maanden toch iets gezelligs...

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie