soloreizen

Alleen op reis: geschikt moment voor affaire

De vakantie gebruiken we niet alleen om te ontvluchten aan de dagelijkse stress, maar velen willen dan ook weg van hun partner. De Britten gaan in het buitenland namelijk massaal vreemd.

Bedriegen

Een derde van de Britten is van plan op vakantie zijn of haar partner te bedriegen, dat meldt de datingsite IllicitEncounters.com. Zes procent gaat zelfs vreemd terwijl ze met hun partner op reis zijn. Vrouwen die met hun vriendinnen erop uit trekken hebben meer kans een vakantieaffaire aan te gaan dan mannen die met hun vrienden op stap gaan.

Minnares

Heren daarentegen nemen wel vaker hun minnares mee op vakantie. Twee derde van de mannen en vrouwen die vreemd gaan, willen liever weg met hun minnaar dan met hun echtgenoot. Woordvoerster voor IllicitEncounters.com: ‘Tijdens de zomermaanden merken we steevast een verhoging qua activiteit op, mensen willen dan meer plezier beleven, op seksueel vlak althans.’

Romantiek

De 36-jarige Cheska bekende dat ze op haar vakantie besloot om vreemd te gaan. ‘Ondanks het feit dat ik op een mooie bestemming vertoefde, besefte ik dat ik ongelukkig was. De problemen in mijn relatie had ik altijd toegeschreven aan stress of het slechte weer, maar die waren ook in het buitenland waren die nog altijd aanwezig. Het gezelschap is nog altijd belangrijker dan de bestemming, ontdekte ik uit eigen ervaring. Ik weet dat het egoïstisch is, maar al snel ben ik vreemd gegaan voor wat meer romantiek in mijn leven.’

Bron: AD

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever.