soloreizen

Alleen op reis: geschikt moment voor affaire

De vakantie gebruiken we niet alleen om te ontvluchten aan de dagelijkse stress, maar velen willen dan ook weg van hun partner. De Britten gaan in het buitenland namelijk massaal vreemd.

Bedriegen

Een derde van de Britten is van plan op vakantie zijn of haar partner te bedriegen, dat meldt de datingsite IllicitEncounters.com. Zes procent gaat zelfs vreemd terwijl ze met hun partner op reis zijn. Vrouwen die met hun vriendinnen erop uit trekken hebben meer kans een vakantieaffaire aan te gaan dan mannen die met hun vrienden op stap gaan.

Minnares

Heren daarentegen nemen wel vaker hun minnares mee op vakantie. Twee derde van de mannen en vrouwen die vreemd gaan, willen liever weg met hun minnaar dan met hun echtgenoot. Woordvoerster voor IllicitEncounters.com: ‘Tijdens de zomermaanden merken we steevast een verhoging qua activiteit op, mensen willen dan meer plezier beleven, op seksueel vlak althans.’

Romantiek

De 36-jarige Cheska bekende dat ze op haar vakantie besloot om vreemd te gaan. ‘Ondanks het feit dat ik op een mooie bestemming vertoefde, besefte ik dat ik ongelukkig was. De problemen in mijn relatie had ik altijd toegeschreven aan stress of het slechte weer, maar die waren ook in het buitenland waren die nog altijd aanwezig. Het gezelschap is nog altijd belangrijker dan de bestemming, ontdekte ik uit eigen ervaring. Ik weet dat het egoïstisch is, maar al snel ben ik vreemd gegaan voor wat meer romantiek in mijn leven.’

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!