Me tkippen op stok

Alleen met de kippen op stok

Wil je graag even weg uit de drukte, weg van je werk, weg van je dagelijkse beslommeringen? Een klein reisje maken dichtbij huis? Geïnspireerd door het plattelandsleven bij Boer Zoekt Vrouw, ben ik gaan kijken wat er zoal mogelijk is voor alleenstaanden. Ik was verrast.

Dus wil je er een poosje tussenuit, houd je van contact met de natuur, wil je even spanningen loslaten en ook nog van de gelegenheid gebruik maken  inzicht  te krijgen hoe je verder wilt?

Individuele retraite

In Haarlo vond ik een schitterende locatie voor individuele retraites bij Erve Veldink. Vanuit jouw vraag gaan ze met hun deskundigheid, inzicht en invoelen, bekijken waar jij aandacht aan wilt geven. Er kan met jou gekeken worden waar de dingen weer eenvoudig kunnen worden. Een soort reis naar je innerlijk. Even stilstaan bij waar je staat in je leven en dan weer vooruit.

Er zijn meerdere manieren waarvoor je zelf kunt kiezen om aan de slag te gaan. Er wordt een poging gedaan je weer even een boost te geven.  Door het toepassen van bewustwordingsoefeningen en meditaties die je ook thuis kunt doen, wordt er voor gezorgd dat er ook doorwerking in je dagelijks leven blijft als je na een paar dagen weer thuis bent.

Dit alles, samen met het verblijf in een fijn appartement in de natuur, biedt de mogelijkheid tot een groter gevoel van zelfwaardering, levenszin en het leven van je kwaliteiten vanuit de heelheid van dit moment. Je komt zowel privé als in je beroep en je contacten weer beter tot je recht.

Met de kippen op stok

Wil je wel eens ervaren hoe dat betere buitenleven voelt? Of wil je enkel in een landelijke omgeving met de kippen op stok om lekker bij te slapen? Ik dacht een hele mooie locatie gevonden te hebben, zeer sfeervol en landelijk met de naam De Bedstee Boerderij. Blijkt dit echter niet geschikt voor eenlingen. Maar ben jij weer eens aan de beurt om de familie dag te organiseren, dan is dit denk ik erg geschikt.

Aan de rand van het Overijsselse dorp Holten vond ik ook een geschikte locatie om van het echte buiten leven te genieten, genaamd Het echte buitenleven. Dat er echter niet veel is waar je als eenling naar toe kunt, werd me wel duidelijk. Veelal gericht op gezinnen. Er zijn via eerdere link ook boerderijen te vinden waar nog actief gewerkt wordt, mogelijk mag je daar vast een handje helpen. Lekker therapeutisch of lekker ontspannen, met je landelijk geur van koeienmest om je heen.

 

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Beschermd: Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

Beschermd: De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen!