perfecte vreemden

Alle geheimen op tafel tijdens vriendenetentje

Alle geheimen op tafel tijdens een vriendenetentje, lijkt jou dat wat? Dat ligt er natuulijk aan of je geheimen hebt en hoe die zullen vallen bij je vrienden. Over dit onderwerp draait op dit moment de film Perfetti Sconosciuti, wat zo veel wil zeggen als “Perfecte Vreemdelingen”. Met de komst van meer donkere en koude avonden is een bioscoopje pikken een goede invulling.

Perfecte vreemdelingen

Perfetti Sconosciuti is een film waarin relaties een grote rol spelen. Goede relaties, vrienden, mensen die je denkt te kennen, blijken eigenlijk grote onbekenden van je. Het zijn perfecte vreemdelingen, blijkt aan een avondje gezellig eten met vrienden.

Mobieltje is als zwarte doos

Een van de vrouwelijke gasten begon er over dat de telefoon de zwarte doos van ons leven is. De mobiele telefoon die iedereen heel de dag bij zich draag en heel de dag raadpleegt. Deze vrouw stelt voor dat alle aanwezigen een avond lang elkaars telefoontjes, sms-berichten en whatsappjes met elkaar te delen.

Alle geheimen op tafel tijdens vriendenetentje

Wat denk jij nu? Zou jij daar blij mee zijn, wanneer al jouw vrienden ineens de hele inhoud van jouw berichtjes zouden kennen? Wanneer tijdens een gezellig etentje ineens al jouw geheimen op tafel komen te liggen? Een riskant idee dus. En je raadt het al, in de film Perfetti Sconosciutti pakt het volkomen verkeerd uit. Het vriendenclubje dat bestaat uit 3 stellen en een vrijgezel, komt tot de ontdekking dat ze elkaar eigenlijk helemaal niet zo goed kennen.

Vriendschap is een illusie

Pijnlijke geheimen over overspel, seksuele geaardheid en familieverhoudingen die anders in elkaar steken dan gedacht, vliegen over en weer. De film kent zeker ook geestige momenten, maar is vooral schrijnend.  De harde waarheid kan diepe wonden slaan. Conclusie is dat vriendschap vaak gebasseerd lijkt op een illusie, zoals al bezongen wordt door Het Goede Doel.

https://youtu.be/L_wshZx1QyY

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.