Alibis & Paybacks biedt wraak op bestelling

Vriendjes die vreemdgaan, onsympathieke collega’s of huichelachtige vriendinnen kunnen nu heel gemakkelijk aangepakt worden. Adrienne Ferguson en Michelle Duke bieden met hun Alibis & Paybacks wraak op bestelling.

Dat meldt de Los Angeles Times woensdag. De ‘wraak-service’ richt zich met name op publieke vernedering, waarvoor het verspreiden van affiches een veelgebruikte methode is. Afhankelijk van het aantal belastende posters wordt 35 tot 250 dollar in rekening gebracht.

Deskundig
Bedenkers van het idee, Adrienne Ferguson and Michelle Duke, beschouwen zich deskundig op het gebied van wraak. “Mensen vertrouwen ons”, zegt de 40-jarige Duke tegen de krant. “Adrienne en ik zijn er goed in mensen te vertellen hoe ze met bepaalde situaties om moeten gaan.”

Beschuldigen

Erg bang voor rechtszaken of iemand vals beschuldigen zijn de twee niet. “We weten nooit zeker of we iemand terecht beschuldigen, laten we eerlijk zijn”, aldus Duke. “Maar we proberen veel vragen te stellen, ik zou nooit iemand vals willen beschuldigen. Als ze het mis hebben, willen we daar geen deel van zijn.”

Alibis en Paybacks is vooralsnog twintig keer in actie gekomen. Of de twee initiatiefneemsters Nederland ook tot hun jurisdictie rekenen, is niet bekend.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?