sylvie meis met miljonair

Albert Verlinde viert kerst wel samen met Onno Hoes

Albert Verlinde wil niet inhoudelijk reageren op het interview dat Ruud Schepers donderdag gaf aan Show Laat. Daarin vertelt Schepers dat het contact tussen hem en Onno Hoes allesbehalve eenmalig was.

“Het gaat me natuurlijk niet in de koude kleren zitten”, laat Verlinde aan het AD weten. “We zijn 22 jaren bij elkaar, hebben een veranderend leven. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en hoe krijgen we dit weer goed? Maar alles wat we erover kwijt willen, staat in de verklaring. Daarin zijn we heel eerlijk en open geweest, dus daar heb ik niks meer aan toe te voegen.”

Volgens Verlinde zijn Hoes en hij gewoon samen tijdens de feestdagen. “We gaan absoluut een mooie kerst met elkaar beleven”, verzekert Verlinde.

Hoes werd vorige week op de foto gezet terwijl hij zoende met een 24-jarige man. De burgemeester van Maastricht liet weten in een reactie dat het “slechts een goede vriend” was en Verlinde af wist van de vriendschap. Schepers vertelde in een interview echter dat er “veel meer dan vriendschap” was.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.