albert en onno scheiden

Albert Verlinde en Onno Hoes gaan uit elkaar

Albert Verlinden en Onno Hoes gaan scheiden. Het stel geeft aan uit elkaar te zijn gegroeid. Ze waren sinds 2001 met elkaar getrouwd. Dit maakt RTL Boulevard bekend.

Als vrienden uit elkaar

Verlinde en Hoes gaven een gezamenlijke verklaring uit waarin stond: “we hebben 22 geweldige jaren gehad samen. De laatste jaren is er veel veranderd in ons leven waardoor we langzaam maar zeker uit elkaar zijn gegroeid. Ondanks dat we nog steeds de beste vrienden zijn, hebben we na lang praten besloten toch zonder elkaar door te gaan. Hoe moeilijk, verdrietig en zwaar die beslissing ook is. We hebben beiden het gevoel gelukkiger te worden als we elkaar loslaten. We gaan niet met ruzie uit elkaar en zullen nog vaak samen te zien zijn, maar dan als goede vrienden”. Albert Verlinde zal in RTL Boulevard een toelichting geven op het gezamenlijke besluit.

Relatieproblemen

Vorig jaar werd Onno Hoes, burgemeester van Maastricht, zoenend met een veel jongere man op de foto gezet. Deze zoen bezorgde Hoes behalve relatieproblemen ook problemen in zijn werk. Of dit heeft meegespeeld in het besluit uit elkaar te gaan is niet bekend gemaakt. Korte tijd na dit incident verklaarde Albert Verlinde nog dat ze veel hadden gepraat samen en er heel sterk en gelukkig uit waren gekomen. Dit heeft uiteindelijk dus toch niet zo mogen zijn.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.