Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
zweetvoeten
2 september 2019

Al wandelend de liefde van je leven vinden

Dat bewegen goed is voor het hart weten we allemaal, en dat ons hart een rol speelt in ons liefdesleven is ook geen geheim. Om beiden samen te brengen organiseert datingservice Lexa samen met de Hartstichting op 8 september de Hartstocht voor singles in Het Twiske. De volledige opbrengst gaat naar de Hartstichting voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Het is belangrijk om goed voor ons hart te zorgen, zowel in de liefde als op het gebied van persoonlijke gezondheid. Lexa organiseert daarom samen met de Hartstichting de Hartstocht, speciaal voor singles van alle leeftijden. Wandelen (43%) blijkt voor hen namelijk, samen met fietsen (47%) en fitness (39%), één van de favoriete sporten om fit te blijven.

Goed in je vel

Verliefdheid en hoe goed we ons voelen, lijkt van invloed te zijn op ons lichaam en onze geest. Uit onderzoek door Lexa onder ruim 1100 Nederlandse singles blijkt dat 81% van de singles denkt dat het hebben van een relatie een positieve invloed heeft op je lichaam en je mindset. Van de singles die al eerder een relatie hebben gehad, zegt nog eens 73% lekkerder in hun vel te zitten wanneer zij wél een relatie hebben en geeft 54% aan gezonder te leven met een partner aan hun zijde.

Dat onderschrijft ook Dr. Jeanine Roeters van Lennep, internist en onderzoeker bij het Erasmus MC. Er is steeds meer bewijs dat een goede relatie het optreden van hart- en vaatziekten vermindert en dat het helpt bij herstel na een hartziekte of hartaanval.”

Single Nederland in actie voor de Hartstichting op 8 september

Naast het vinden van je grote liefde ook een bijdrage doen aan het onderzoek naar hart- en vaatziekten? Schrijf je in en wandel mee op 8 september. De route van de Hartstocht voor Singles van 6,8 kilometer gaat dwars door de Noord-Hollandse veenplassen van Het Twiske, met haar prachtige watertjes, bruggen en molens. Bij de diverse rustposten kan je wat drinken, maar kun je ook in gesprek met een love coach die jou advies geeft om je zojuist ontmoette match te veroveren. Ga op ontdekkingsreis met elkaar, ieder met zijn eigen verhaal. Kom alleen of neem een single vriend of vriendin mee!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Meer bewegen en gezonder eten dit jaar? Met deze tips hou je het vol!

Heb jij het idee dat jij je naar de sportschool moet...

Vreemdgaan kan dan verleidelijk zijn, het is wel slecht voor je hart!

Vreemdgaan is slecht voor je hart. Een titel die een heel...

Ga uit en dans

Lichaamsbeweging in welke vorm dan ook is goed. Probeer iedere...

Maak je eigen blauwe zone

Er zijn 5 regio's op de wereld waar mensen gezonder en...

Verliefdheid is als chemish gelukte proef

Verliefdheid is een chemische proef die gelukt is. Niet zo romantisch...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie