zweetvoeten

Al wandelend de liefde van je leven vinden

Dat bewegen goed is voor het hart weten we allemaal, en dat ons hart een rol speelt in ons liefdesleven is ook geen geheim. Om beiden samen te brengen organiseert datingservice Lexa samen met de Hartstichting op 8 september de Hartstocht voor singles in Het Twiske. De volledige opbrengst gaat naar de Hartstichting voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Het is belangrijk om goed voor ons hart te zorgen, zowel in de liefde als op het gebied van persoonlijke gezondheid. Lexa organiseert daarom samen met de Hartstichting de Hartstocht, speciaal voor singles van alle leeftijden. Wandelen (43%) blijkt voor hen namelijk, samen met fietsen (47%) en fitness (39%), één van de favoriete sporten om fit te blijven.

Goed in je vel

Verliefdheid en hoe goed we ons voelen, lijkt van invloed te zijn op ons lichaam en onze geest. Uit onderzoek door Lexa onder ruim 1100 Nederlandse singles blijkt dat 81% van de singles denkt dat het hebben van een relatie een positieve invloed heeft op je lichaam en je mindset. Van de singles die al eerder een relatie hebben gehad, zegt nog eens 73% lekkerder in hun vel te zitten wanneer zij wél een relatie hebben en geeft 54% aan gezonder te leven met een partner aan hun zijde.

Dat onderschrijft ook Dr. Jeanine Roeters van Lennep, internist en onderzoeker bij het Erasmus MC. Er is steeds meer bewijs dat een goede relatie het optreden van hart- en vaatziekten vermindert en dat het helpt bij herstel na een hartziekte of hartaanval.”

Single Nederland in actie voor de Hartstichting op 8 september

Naast het vinden van je grote liefde ook een bijdrage doen aan het onderzoek naar hart- en vaatziekten? Schrijf je in en wandel mee op 8 september. De route van de Hartstocht voor Singles van 6,8 kilometer gaat dwars door de Noord-Hollandse veenplassen van Het Twiske, met haar prachtige watertjes, bruggen en molens. Bij de diverse rustposten kan je wat drinken, maar kun je ook in gesprek met een love coach die jou advies geeft om je zojuist ontmoette match te veroveren. Ga op ontdekkingsreis met elkaar, ieder met zijn eigen verhaal. Kom alleen of neem een single vriend of vriendin mee!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam