vegetarisch

Al happy, nu nog veggie? Of andersom?

Vegetarisch eten wordt steeds hipper. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een andere manier van eten. Om consumenten een handje te helpen is er een nieuwe site in het leven geroepen: www.happyveggie.eu. De website is meer dan een site, een ontmoetingsplaats voor iedereen die interesse heeft in vegetarische of veganistische en smaakvolle, gebalanceerde levenswijze.

Hoe wordt je een blije vegetariër?

Vegetarisch eten is lekker en voedzaam! Dat weet Lima, specialist in biologische, 100 procent vegetarische voeding. Daarnaast passen 98 procent van de Lima-producten binnen een veganistisch dieet. Onder het motto ‘2015 wordt Happy Veggie’ trapt Lima het jaar af met de website www.happyveggie.eu. Hier verzamelen vegetariërs en veganisten zich om hun levensstijl te delen!

Site is ontmoetingsplaats

Happyveggie.eu is meer dan alleen een website. De site vormt een ontmoetingsplaats voor iedereen die interesse heeft in een vegetarische of veganistische en smaakvolle, gebalanceerde levenswijze. Een community om je ervaringen mee te delen en om van te leren.

Tips & tricks van bloggers

Je treft er onder meer blogs aan van vegetariërs en veganisten die levendig over hun keuze verhalen. Bovendien geven ze tips & tricks omtrent evenwichtig koken zonder vlees of vis en vind je veel smakelijke recepten die bijdragen aan een evenwichtig vegetarisch bestaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Salade van Kikkererwten, Pompoen en Tahin? Ook flexitariërs, mensen die bewust niet elke dag vlees eten, kunnen zich op happyveggie.eu laten inspireren.

Al happy, nu nog Veggie?

Happyveggie.eu is een onuitputtelijke bron van trends in vegetarische en veganistische voeding. Middels korte video’s met getuigenissen van happy vegetariërs en veganisten wordt al snel duidelijk hoe gelukkig deze mensen met hun levenskeuze zijn. Was jij al happy, en wil jij ook veggie worden? Of was je al veggie en wil je nog meer happy worden? De site wijst je stap voor stap de weg. De community biedt natuurlijk nuttige informatie over voeding en het bereiken van een evenwichtig, vegetarisch of veganistisch dieet. Post dus vooral ook je eigen getuigenis en ervaringen! Door en voor veggies.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!