agenda

16 augustus 2019

Zomers Brabant

Heb jij je deze zomer ook zin om et een weekend even lekker uit te zijn? Ga dan met ons mee een weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis met groot buiten bubbelbad, heerlijke wandelingen, fietstochten en een kok die met voor lekker eten zorgt. Is dat een goed idee om jezelf eens te verwennen!

We verblijven op een prachtige plek, op het Brabantse platteland. in een sfeervol ingerichte groepsaccommodatie. Door de ligging aan de rand van het natuurgebied “De Maashorst” is deze plek fantastisch als je de natuurbeleving wil combineren met luxe.

De slaapkamers hebben allemaal eenpersoonsbedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer (met een eigen douche, toilet en wastafel).
De meeste slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden.

Na de kennismaking met elkaar op vrijdagmiddag, eten we gezellig met elkaar. In de avond gaan we een korte wandeling door het bos maken.

Zaterdag- en zondagochtend is er een uitgebreide ontbijttafel. Na het ontbijt kun je kiezen of je gaat wandelen of fietsen on de omgeving te verkennen. Bij terugkomst op onze locatie is er voldoende tijd om lekker te relaxen en te doen waar je zin in hebt. Voor we lekker met elkaar gaan dineren.

De zondag beginnen we rustig aan, met een lekker ontbijt, vervolgens een wandeling/fietstocht met lunch en als we weer ‘thuis’ komen een lekkere soep als afsluiting van ons fijne weekend.

Bij onze locatie is ook een eigen wellness: een sauna, een stoomcabine, rustruimtes en een buiten bubbelbad. Lekker buiten in het grote bubbelbad zitten en volkomen ontspannen, genietend van de Brabantse sterrenhemel.

De maximale afstand die we tijdens een wandeling zullen afleggen is ongeveer 16 km, rond de 40 voor de fietstocht. En we nemen ook ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het tempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te gaan.

Het kan zijn dat er ruimte is voor een eenpersoonskamer, heb je interesse mail het ons dan. In dat geval krijg je een eenpersoons voor slechts € 40.- extra.

  • Geldigheid : Dit agendaitem is al geweest.
  • Wat : Zomers Brabant
  • Waar : Buitenhorst, Schaijk
  • Wanneer : 16 augustus 2019
  • Prijs : € 239
  • Organisatie : Go-Out
 

Reageer

 

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...