agenda

6 juni 2020

Strandwandeling

In de huidige tijd is het belangrijk dat je immuunsysteem zo gezond mogelijk is. Het is dus goed om lekker te gaan wandelen of fietsen. Het veiligst is het om alleen op pad te gaan. Nu doen wij ons best om daar zo dicht mogelijk bij te komen met elkaar.

Vandaag gaan we lekker wandelen op het strand bij Langervelderslag. Dat is goed te bereiken met de auto (of de fiets als je in de buurt woont) Normaal zijn we voorstander van carpoolen en OV, maar nu even niet.

Alle aanmeldingen delen we in in kleine groepjes. Elke groepje wordt op een andere tijd uitgenodigd. Na aanmelden vragen we je leeftijd en hoever je ongeveer wilt lopen. Op basis daarvan delen we je in.

Natuurlijk zorg je de hele dag dat je voldoende afstand houd, je eigen eten en drinken mee neemt. En bij de geringste twijfel of gezondheid of contacten met mensen die mogelijk besmet zijn meld je af. Als de omstandigheden veranderen wordt deze wandeling uitgesteld naar een moment dat het wel verantwoord is.

  • Wat : Strandwandeling
  • Waar : Strand, Noordwijk
  • Wanneer : 6 juni 2020
  • Tijd : 11.00
  • Prijs : € 0.00
  • Organisatie : Go-Out
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

6 juni
2020

Wandelen en wildkamperen in de Wicklow Mountains

Ontdek de schoonheid van de Wicklow Mountains te voet Deze meerdaagse wandelreis in de Wicklow Mountains laat je zien hoe sprookjesachtig mooi Ierland is. Bij deze singlereis wandel je door de volle schoonheid en prachtige natuur van de Wicklow mountains. Je bent echt even verwijderd van de moderne wereld. Met onze tent in de rugzak…

6 juni
2020

Groepsreis Indonesiƫ: Bali Cultuur & Strand

Het Indonesische eiland Bali is veel meer dan strand alleen. Tijdens deze IndonesiĆ« rondreis ontmoet je de vriendelijke bevolking met zijn eeuwenoude tradities. Je wordt betoverd door de adembenemende natuur met zijn smaragdgroene rijstterrassen, schilderachtige stranden en ruige vulkanen. Je kunt de Balinese cultuur proeven tijdens een dansvoorstelling of tempelbezoek. Ga snorkelen, duiken, surfen, fietsen…

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...