agenda

29 september 2019

Singlevakantie Lanzarote, Spanje, laatste 2 plekjes!

Langs scherpe haarspeldbochten maak je flink wat hoogtemeters. Aan je linkerhand kijk je recht in een enorme krater. Wow! Alsof je over de maan rijdt. Rechts zie je pikzwarte granieten rosten overgaan in een diepblauwe zee. Het eindpunt! Maar eerst ‘n pitstop: je steak wordt gegrild boven een gat met vulkanische hitte. Huh? Nee je hebt geen zonnesteek, dit gebeurt echt. Vamos a Lanzarote!

Lanzarote is één van de Canarische eilanden. Het ligt op ongeveer 100 kilometer van de kust van Marokko. Best een eind van moederland Spanje. Toch merk je meteen de Spaanse invloeden. Je ziet het aan de witte huisjes. Je proeft het in de heerlijke gerechten. Je merkt het aan de vriendelijke inwoners. En alles gaat lekker tranquilo. Precies Spanje, maar dan op een uniek eiland vol natuurschoon.

Alles wat je doet op Lanzarote is gelinkt aan de bijzondere natuur. Het eiland is ontstaan door vulkanisme. Dat zie je meteen. Je ontdekt enorme vulkanen en een ruig lavalandschap. Maar je wandelt ook over prachtige ingesloten strandjes en door diepe grotten. De vulkanische as maakt Lanzarote aantrekkelijk voor wijnbouw. En ja, dat moet je natuurlijk even proeven. ¡Salud!

  • Wat : Singlevakantie Lanzarote, Spanje, laatste 2 plekjes!
  • Waar : Hotel Vital Class, Lanzarote, Spanje
  • Wanneer : 29 september 2019
  • Prijs : € v.a. 1119
  • Organisatie : Estivant Vakanties
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

29 september
2019

Wandelend Hongarije verkennen

Met deze 8 daagse groepsreis wandelend Hongarije verkennen wandelt u over uitgestrekte heuvels, bossen en geniet u van unieke uitzichten. Hongarije is een mooi land om al wandelend te verkennen en heeft verrassend veel te bieden. Tijdens deze reis verblijft u in de streek Somogy in het zuiden van het land vlakbij het imposante Balatonmeer….

29 september
2019

Italië – Toscane fotoreis, 8 dagen

Groepsreis – Fotograferen Cursusreis vanuit agriturismo Leerzame cursusreis vanuit een prachtig gelegen en authentieke agriturismo, midden in het fascinerende landschap van het Val d’Orcia. Het kleuren- en lijnenspel van de leemheuvels en cipressenlanen, maar ook Toscaanse stadjes als Montalcino en Pienza zijn de boeiende objecten in de zoeker van je camera. Het landschap is inspirerend,…

29 september
2019

Badkuiproute Broek in Waterland met Do-More.nl

Vanaf Amsterdam Centraal vertrekken we met de bus naar Broek in Waterland om daar de Badkuiproute te gaan lopen die plm. 6,6 km is. Langs de kerk en diverse karakteristieke huizen lopen we richting het Noordmeer. Tegenwoordig een drooggelegde polder. De vorm doet denken aan een badkuip, vandaar de naam. Na het verlaten van het dorp wandelen…

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...