agenda

21 oktober 2019

Singlevakantie IJsland

Je rijdt over een slingerende weg door de groene binnenlanden. In de verte zie je de maagdelijk witte gletsjers liggen achter woeste lavavelden. Alsof je op een andere planeet rondloopt. Wat is dit een land van uitersten zeg! Vuur en ijs. Stilte en avontuur. Even later ben je lekker aan het badderen in een natuurlijke hot tub. Kan gewoon. En je hebt mazzel: de lucht is helder vanavond. Misschien zie je het Noorderlicht wel. Velkomin til Íslands!

Van de Vestmannaeyjar tot Thingvallavatn en de Fallsjökull tot Reykjavik. Nee, er liep geen kat over ons toetsenbord. Dit zijn enkele van de highlights van Zuidelijk IJsland! IJsland is een enorm uitgestrekt eiland aan de rand van de poolcirkel. We snappen dat je een zo groot mogelijk deel van IJsland wilt zien, dus kiezen we voor een roadtrip. En verblijven we op een drietal verschillende accommodaties. Zo kun je iedere dag met frisse moed op pad naar een nieuw hoogtepunt. Høppa! Weer iets op je bucketlijst afgevinkt.

In Zuidelijk IJsland ervaar je de ruige rotskusten, groene heuvels en imposante gletsjers. Je ontdekt de brute kracht van Europa’s grootste watervallen. IJsland hoort bij Europa, maar ligt op twee verschillende continentale platen (ook op de Amerikaanse). Doordoor zie je er veel (actieve!) vulkanen. Maar naast deze uit de kluiten gewassen lavalampen komen er ook veel geisers en natuurlijke warmwaterbronnen voor. Zeg nou zelf: jij laat de kans toch niet schieten om te badderen in een vulkanisch meer?

In dit land zoek je de rust én gezelligheid op. IJsland is namelijk vrij dunbevolkt. Er wonen meer mensen in de stad Utrecht dan op dit enorme eiland. Maar de mensen die er wél wonen zijn super vriendelijk en gastvrij! Dat merk je vanzelf wanneer je op stap gaat in Reykjavik. Neem er een lekker glaasje bjór en wandel langs de gezellige pleintjes, musea en gekleurde huisjes.

  • Wat : Singlevakantie IJsland
  • Waar : Ijsland
  • Wanneer : 21 oktober 2019
  • Prijs : € v.a. 2299
  • Organisatie : Estivant Vakanties
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

21 oktober
2019

Speeddaten Utrecht 20-32 jaar | 15-20 dates op 1 avond | Laagste prijsgarantie!

Speeddaten Utrecht bij About Love Op 21 oktober 2019 organiseren we weer het allergezelligste event in Utrecht voor singles van 20-32 jaar. Heb jij zin om op 1 avond ongeveer 15-20 singles te ontmoeten? Kom dan speeddaten in hartje Utrecht bij About Love! De speeddate Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover…

21 oktober
2019

FOX Single groepsreis Thailand & Cambodja – 16 dgn

Wereldberoemde tempels, ongerepte natuur en fascinerende steden met afsluiting op tropisch eiland! Een sensationele reis naar Thailand en Cambodja, waarbij we de belangrijkste hoogtepunten zien, maar ook een aantal verrassende excursies maken, waardoor we écht een kijkje kunnen nemen in het leven van de lokale bewoners! Tijdens deze actieve reis zien we onder andere de prachtige…

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...