agenda

22 februari 2020

Singlereis Sri Lanka 23-35 jaar

Reis met Simi naar het prachtige eiland Sri Lanka in Zuid-Azië. Nieuw in 2019 is deze 16-daagse rondreis naar Sri Lanka, waar je een rondreis te wachten staat met zoveel hoogtepunten dat we zeker weten dat je een onvergetelijke reis tegemoet gaat.
Bij deze rondreis is een flexibele opstelling vereist, je reist naar een Aziatisch land, waar je moet accepteren dat dingen niet altijd gaan zoals vooraf gepland. Ben je echter een beetje avontuurlijk ingesteld en wil je Sri Lanka ontdekken? Dan is deze rondreis perfect voor jou!
Tijdens deze rondreis kom je terecht op mooie stranden, maak je een fantastische treinrit door de plantages, ga je raften en bezoeken we bijzondere plekken.

  • Geldigheid : Dit agendaitem is al geweest.
  • Wat : Singlereis Sri Lanka 23-35 jaar
  • Waar : Sri Lanka
  • Wanneer : 22 februari 2020
  • Prijs : € 1749
  • Organisatie : simireizen
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

22 februari
2020

Borrelen en dansen met Do-More.nl

De muziek zal een mengeling zijn van disco, R&B en soul, grote hits van vroeger maar ook van nu. Laten we er een swingende avond van maken. Na 23.00 uur loopt dit café vol met reguliere gasten en wordt het nog gezelliger. Kortom Let’s Dance! Dit is maar een enkel voorbeeld uit onze totale agenda. Op Do-More.nl vind je wekelijks…

22 februari
2020

Hippie Party met Do-More.nl

Alles kits? Kom groovy fuiven in Dwingeloo. Allemaal ‘60, ‘70, ‘80 jaren hits, ook muziek vanaf vinyl ! DJ Remy Darthuizen komt met zijn maat Johhny van Hoorn een vette disco bouwen. In een te gekke kampeerboerderij met wel 80 tot 100 slaapplaatsen. Niet echt luxe, maar voor schoolkampen en studentenfeesten. Perfect natuurlijk want dat…

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...