agenda

14 september 2019

FOX Single groepsreis Cuba, het land van Salsa en Mojito’s – 16 dgn

Salsa, Cuba Libre, schitterende natuur en historie!

Swingen op het ritme van de salsa, genieten van een Cuba Libre op de prachtige stranden, maar ook van schitterende natuur en een indrukwekkend verleden.

Cuba is een ontzettend divers eiland, met voor ieder wat wils. Van de indrukwekkende cultuur en historie in de prachtige steden tot aan de witte stranden en adembenemende natuur. Neem bijvoorbeeld het authentieke Trinidad, bij veel mensen bekend als de koloniale parel van Cuba, of het beroemde Viñales, met haar fraaie mogotes. Cuba zit boordevol prachtige natuur en heeft een open, vriendelijke cultuur.

Tijdens de reis laten wij jealles zien wat Cuba te bieden heeft, zo bezoeken we het heerlijk tropisch eiland Cayo Levisa, maar bezoeken ook de hoofdstad Havana. Met een straatbeeld vol wereldberoemde oldtimers en coco taxi’s is Havana één van de hoogtepunten van onze reis over dit veelzijdige eiland.

  • Geldigheid : Dit agendaitem is al geweest.
  • Wat : FOX Single groepsreis Cuba, het land van Salsa en Mojito’s – 16 dgn
  • Waar : Cuba
  • Wanneer : 14 september 2019
  • Prijs : € 2269
  • Organisatie : FOX, verre reizen van ANWB
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

14 september
2019

Luxe Blue Cruise Griekse eilanden voor 50+ singles (vertrekgarantie)

Relaxen, genieten, heerlijk eten, leuke uitstappen en gezellige haventjes. Beleef met een kleine groep singles een onvergetelijke vaarvakantie op ons 26 meter lange zeilschip en laat je (culinair) verwennen in een ontspannen en luxe ambiance. lees meer

14 september
2019

Back To The 70s 80s & 90s

BACK TO THE 70s 80s 90s IN GEWELDIGE SFEER! Een avond die helemaal in het teken staat van disco, dansen, ontmoeten in een vriendschappelijke sfeer. Ben jij ook zo gek op mee zingen en mee dansen op die heerlijke hits waaraan we zulke mooie herinneringen hebben? Kom dan naar deze Disco-Train party met gegarandeerd een…

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...