agenda

7 juni 2020

Single Event – Wandelen met Alpaca’s + lunch

Wandelen met alpaca’s, een unieke ervaring! Alpaca’s zijn kuddedieren, ze lopen graag dicht op elkaar én naast hun vriendje of vriendinnetje. Zij bepalen dan ook het tempo van de wandeling. Iedere alpaca heeft ook zijn eigen karakter en voorkeuren. Tijdens de wandeling leer je het gedrag van de alpaca’s dus ook echt kennen. In april zitten de alpaca’s vol in de wol (ze worden begin mei geschoren) dus dan zijn ze extra fluffy en wollig!

We starten met een drankje en lunch in de Alpacabar, zodat je met de rest van de groep singles vast kennis kunt maken. Daarna krijgen we uitleg over de alpaca’s en worden de alpaca’s verdeeld onder de groep. Per 2/3 deelnemers gaat er een alpaca mee en tijdens de wandeling wordt er gewisseld. We lopen met de alpaca’s door het Natuurgebied de Maashorst en onderweg horen we allerlei leuke weetjes over de alpaca. Uiteraard kunnen er ook leuke foto’s gemaakt worden met de alpaca’s, ze zijn namelijk erg fotogeniek!

Het belangrijkste is dat we ons tijdens de wandeling aanpassen aan de alpaca’s en hun ook het tempo laten bepalen. Dat gebeurd overigens vanzelf, als ze niet willen lopen dan lopen ze niet… Na de wandeling kunnen we nog een drankje doen als er plek is in de Alpacabar.

Meer info en boeken: https://www.funbreaks.nl/single-events/wandelen-met-alpacas/

  • Wat : Single Event – Wandelen met Alpaca’s + lunch
  • Waar : Vorstenbosch
  • Wanneer : 7 juni 2020
  • Tijd : 13:15
  • Prijs : € 43,50
  • Organisatie : Funbreaks
Inschrijven
 

Reageer

 

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...