agenda

6 september 2019

Rondreis Myanmar 21-29 jaar

Staat een rondreis Myanmar nog op je bucketlist? Dan is het nu het beste moment om deze droom werkelijkheid te maken samen met Mambo! Myanmar is nog puur en authentiek en je zult met open armen worden ontvangen door de lokale bevolking. Schitterende pagodes, prachtige landschappen en de vriendelijkste mensen, Myanmar heeft het allemaal. Wist je dat het land uit Zuidoost-Azië pas een paar jaar open is voor toerisme? Dit maakt het land zo bijzonder en nog zonder massatoerisme.
Zodra je in Myanmar aankomt word je begroet met “Mingalaba”, het lokale “hallo”. Je voelt je hier gelijk welkom. We starten deze reis in Yangon, de voormalige hoofdstad van Myanmar. We verkennen de omgeving per fiets. Voordat we verder reizen naar Hsipaw mag een bezoek aan de reusachtige gouden Shwedagon Pagode niet ontbreken. In Hsipaw maken we een 2-daagse trekking en slapen we bij de locals thuis, een ervaring die je absoluut bij zal blijven! Per trein reizen we over het Gokteik Viaduct naar Mandalay.
  • Geldigheid : Dit agendaitem is al geweest.
  • Wat : Rondreis Myanmar 21-29 jaar
  • Waar : Myanmar
  • Wanneer : 6 september 2019
  • Prijs : € 1467,50
  • Organisatie : Mambo
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

6 september
2019

Rock & Roll Street

Terug naar de tijd van Grease en Dirty Dancing tijdens Rock & Roll Street op Terschelling! Drie dagen lang vormt het dorp Midsland het decor voor vetkuiven, petticoats en vooral heel veel toffe live muziek. Vergaap je daarnaast aan de enorme collectie vintage oldtimers en rock ’n roll dansdemonstraties, om naderhand een rondje te lopen…

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...