agenda

Slippers op het zand
24 juni 2019

Midzomer midweek

Genieten van de rust en stilte van de natuurgebieden van Terschelling, uitgestrekte brede stranden, gezellige restaurants en kroegjes, een mooie appartement en gezellige mensen. Dit kun je met de groep deelnemers beleven of je trekt er zelf op uit.

Ons vakantiehuis Pollux is gelegen aan de rustige oostkant van het eiland. We verblijven in een modern ingericht, gerestaureerd rijksmonument voor 11-personen in Oosterend aan de voet van de duinen. De Waddenzee ligt op 350 meter afstand.

Elke ochtend ontbijten we gezellig samen. In ons huis kunnen we samen koken en er ook voor kiezen om lekker uit eten te gaan.

Op het eiland kunnen we diverse dingen doen. Wandelen, een lange fietstocht om het eiland helemaal te verkennen, per kano zeehonden bekijken, een museum bezoeken, zwemmen in zee, zonnebaden in een duinpan, een nachtduik etc.. Het lijkt ons leuk om een avond naar Café de Groene Weide te gaan om te luisteren naar de wereldberoemde zingende kroegbaas Hessel. Dit café is in 2011 uitgeroepen tot het beste café van Nederland waar je ook nog lekker kan eten. We bepalen ons programma in overleg met de groep en laten het daarnaast van het weer afhangen.

Als je maandag vroeg komt, dan kan je meedoen aan de wandeling. We gaan het eiland verkennen door de duinen en over het strand. Kom je laat, zorg dan dat je op tijd bent om mee uit eten te gaan.

Donderdag om 10 uur moeten we ons appartement verlaten. De bagage kun je kwijt in de auto zodat we nog een dag op het eiland kunnen blijven. Ons plan is om naar de Westkant van Terschelling te gaan en ’s middags de boot terug te pakken.

Tijden: maandagochtend tot donderdagmiddag (je mag zelf weten wanneer je vertrekt). Wil je ook een dag Oeral meemaken? Kom dan eerder en boek dan nog een nachtje van zondag op maandag erbij!

Prijs: 3 overnachtingen op een 2-persoonskamer met ontbijt en gelegenheid bestaat tot het maken van een lunchpakket.

  • Geldigheid : Dit agendaitem is al geweest.
  • Wat : Midzomer midweek
  • Waar : Pollux terschelling, Terschelling
  • Wanneer : 24 juni 2019
  • Prijs : € 206
  • Organisatie : Go-Out
 

Reageer

 

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...