agenda

30 september 2019

Midweek Zeeland: “De vijf sleutels naar een nieuwe relatie”

Vakantie én persoonlijke ontwikkeling in een Wellness Centrum in Zeeland: dat is onze midweek in een notendop. Heb jij zin om samen met andere singles in september een heerlijke vakantie te combineren met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie? Dan is deze midweek wat voor jou. Een week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer grip willen krijgen hoe dat te bereiken. Ervaren singlecoaches Hans en Meinou geven je deze dagen op ontspannen wijze de vijf sleutels om een duurzame relatie te krijgen. Leren, lachen en ontspannen zijn de belangrijkste factoren! Deze vakantie wordt georganiseerd in samenwerking met FIT body & mind.

Voor wie?

Deze cursusweek is bedoeld voor alle singles die graag een relatie willen en willen kijken wat zij daar aan kunnen doen. Singles die geen mogelijkheid hebben om al onze workshops apart te volgen, maar juist in korte tijd een flinke slag willen maken.

Of je nu kritisch of verlegen bent, snel wilt gaan of juist afstand houdt, misschien bindingsangst hebt of verlatingsangst, geen vaste relatie hebt gehad of juist al veel partners hebt versleten… Als jij zin hebt om flinke stappen te maken en bereid bent kritisch naar je eigen aandeel te kijken, dan is deze cursusweek iets voor jou.

Onze deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over voldoende zelfreflectie en zijn gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar (maar uiteraard mag je met elke leeftijd aansluiten).

Programma?

Single-workshops

In vier dagen komen de vijf belangrijke sleutels tot het krijgen van een passende relatie voorbij. Twee dagen krijg je zowel in de ochtend en middag een workshop, twee dagen krijg je ‘s ochtends een workshop en kan je in de middag lekker relaxen. De workshops vinden plaats in een kleine, vaste groep.

Andere activiteiten

Naast de workshops houd je dus nog heel veel tijd over om heerlijk te relaxen. In deze vrije uren kun je, samen met de andere deelnemers of alleen, allerlei activiteiten ondernemen. Er is ruimte om te wandelen, te zwemmen in het zwembad of de zee, gebruik te maken van het saunacomplex of de omgeving te ontdekken.

Tijdens deze week vinden er op de locatie ook andere workshops plaats. Je hebt de kans om gratis mee te doen met de  “open workshops” van de andere docenten die op de locatie aanwezig zijn. En natuurlijk kun je gewoon lekker relaxen: het motto is ‘alles mag, niets moet’.

Inhoud singleworkshops?

In deze dagelijkse workshops gaan we op ontspannen wijze in op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te krijgen. Onderwerpen die aan bod komen:

  • Sleutel 1: Weten welke partner echt bij je past
  • Sleutel 2: Weten waar en hoe je die leuke partner vindt
  • Sleutel 3: Weten hoe je uit de relatierollercoaster blijft en een stabiele relatie krijgt
  • Sleutel 4: Je zelfvertrouwen vergroten als partner in een relatie
  • Sleutel 5: Zorgen voor de klik en verbinding tijdens de eerste dates

We kijken naar alles wat jij kan doen om die passende relatie te krijgen en wisselen tips en ervaringen uit. En ook hier geldt: Alles mag en niets moet. We zorgen vooral dat er veel gelachen wordt. Het is immers vakantie! 

Het team?

Meinou Lambeck is singlecoach, trainer en psycholoog. Naast haar opleiding tot psycholoog specialiceerde zij zich ook in psychodrama, systemische werken en provocatief coachen. Zij heeft naast een ruime ervaring als singlecoach bovendien een ruime ervaring als coach en trainer in het bedrijfsleven. Haar stijl is een cocktail van humor, warmte, empathie, uitdaging en verrassing. Met alle aandacht voor jou. En vaak met het verbluffende resultaat van een duurzame én gezonde relatie.

Hans Gierkink is singlecoach, trainer en adviseur. Hij heeft naast zijn beroepsopleiding als coach diverse opleidingen gedaan op het gebied van sociale vaardigheden en dans. Naast zijn coachings- en trainingswerkzaamheden voor singles coacht hij regelmatig managers van goede doelen organisaties en geeft trainingen sociale vaardigheden. Zijn stijl kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Hij is recht door zee en gaat voor het resultaat, een fijne passende relatie voor jou. En zeer regelmatig met succes.

Locatie?

Retraite wellnes centrum De Schouw tussen Zierikzee/Renesse.

Al jaren komen velen carpoolend naar de locaties van de Singlecoaching.nl. Wij zorgen dat er bemiddelend wordt tussen rijders en lifters. Klik hier voor meer informatie over carpoolen.

Kosten? Alle workshops inclusief accomodatie volpension

Eigen tent op camping: € 630,-.
Op zaal met meerdere personen: € 660,-.
3/4 persoonskamer:  € 695,-
2 persoonskamer: € 740,-
1 persoonskamer € 810,-

Annuleren als je een relatie krijgt

Vind je een nieuwe partner? Dan kun je deze single midweek tot 1 augustus annuleren. Je betaalt dan alleen € 50,- administratiekosten.

Meer weten?

hans.gierkink@singlecoaching.nl /tel: 06 13 666 593
meinou.lambeck@singlecoaching.nl/tel: 06 26 042 038

  • Wat : Midweek Zeeland: “De vijf sleutels naar een nieuwe relatie”
  • Waar : Schouw , De Schouw
  • Wanneer : 30 september 2019
  • Prijs : € vanaf 630 euro
  • Organisatie : Singlecoaching
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

30 september
2019

Speeddaten Utrecht 25-38 jaar | 15-20 dates op 1 avond | Laagste prijsgarantie!

Speeddaten Utrecht bij About Love Op 30 september 2019 organiseren we weer het allergezelligste event in Utrecht voor singles van 25-38 jaar. Heb jij zin om op 1 avond ongeveer 15-20 singles te ontmoeten? Kom dan speeddaten in hartje Utrecht bij About Love! De speeddate Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover…

30 september
2019

Singlevakantie Kreta, Griekenland, laatste plekje voor een vrouw!

Begin de dag met een een verfrissende duik in zee. De eerste zonnestralen op je gezicht. Bijna niemand te bekennen op het strand, behalve je reisgenoten. Daarna schuiven jullie aan voor het ontbijt. Het leven is mooi op het eiland Kreta. En de dag is nog maar net begonnen… Alle windstreken van het eiland Kreta…

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...