agenda

fietsen
13 april 2020

Corona fietstocht

In de huidige tijd is het belangrijk dat je immuunsysteem zo gezond mogelijk is. Het is dus goed om lekker te gaan wandelen of fietsen. Het veiligst is het om alleen op pad te gaan. Nu doen wij ons best om daar zo dicht mogelijk bij te komen met elkaar.

Vandaag gaan we lekker fietsen door het Gooi en over de heide. Het startpunt is goed te bereiken met de auto (of de fiets als je in de buurt woont) Normaal zijn we voorstander van carpoolen en OV, maar nu even niet.

Alle aanmeldingen delen we in in kleine groepjes. Elke groepje wordt op een andere tijd uitgenodigd. Na aanmelden vragen we je leeftijd en hoever je ongeveer wilt fietsen. Op basis daarvan delen we je in. Je kunt je eigen fiets meenemen. Ook krijg je na aanmelden een link naar de fietsverhuur die vlakbij het startpunt is. Zodat je een fiets kunt reserveren.

Natuurlijk zorg je de hele dag dat je voldoende afstand houd, je eigen eten en drinken mee neemt. En bij de geringste twijfel of gezondheid of contacten met mensen die mogelijk besmet zijn meld je af. Als de omstandigheden veranderen wordt deze fietstocht uitgesteld naar een moment dat het wel verantwoord is.

  • Geldigheid : Dit agendaitem is al geweest.
  • Wat : Corona fietstocht
  • Waar : Plein in Huizen, Huizen
  • Wanneer : 13 april 2020
  • Tijd : 11.00
  • Prijs : € 0.00
  • Organisatie : Go-Out
 

Reageer

 

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...