dieet tips festival

Agenda cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje

Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje trekt voor het vijfde jaar op rij naar de mooiste parken van Nederland. De spits wordt afgebeten in Dordrecht tijdens het Hemelvaartsweekend. Hierna worden achtereenvolgend Amersfoort, Apeldoorn, Utrecht, Zwolle en Eindhoven aangedaan.

Heerlijke weekends in het park

In deze zes steden wordt genoten van een ruim aanbod aan mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Daarnaast struint men over de mooie-spullen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje is het beste recept voor een heerlijk weekend in het park.

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert weer een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. De lokale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

MUZIEK
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een markt met mooie spullen. Op deze markt worden (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er genoeg te doen tijdens Lepeltje Lepeltje. Er is een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten om de kids zoet te houden.

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Wil jij de smaaksensatie van jouw gerechten laten ervaren? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek die je met iedereen wil delen? Meld je aan via de website.

AGENDA
Lepeltje Lepeltje Dordrecht: Hemelvaartsweekend
10 t/m 13 mei – Weizigtpark

Lepeltje Lepeltje Amersfoort: Hemelvaartsweekend
18 t/m 21 mei – Burgemeester Brouwerplantsoen

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn
8 t/m 10 juni – Beekpark

Lepeltje Lepeltje Utrecht
29 juni t/m 1 juli – Park Lepelenburg

Lepeltje Lepeltje Zwolle
5 t/m 8 juli – Ter Pelkwijkpark

Lepeltje Lepeltje Eindhoven
31 augustus t/m 2 september – Anne Frankplantsoen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.