uitmaken relatie

Afwijzing na afwijzing door mannen: misschien is dit de oorzaak

Sommige vrouwen zitten altijd in een relatie. Andere vrouwen zijn single omdat ze dat zelf willen. En dan zijn er de vrouwen die altijd afgewezen lijken te worden. Deze vrouwen zijn misschien niet single door eigen keuze, en als ze dat zijn, is het alleen maar vanwege hun angst voor afwijzing.

Het  patroon lijkt erop te wijzen dat zelfs als ze een man vinden, deze snel zijn interesse verliest. Of ze wekken in de eerste plaats niet eens de interesse van een man. Als dit als jou herkenbaar in de oren klinkt, blijf dan lezen, omdat de oplossing om dit patroon van afwijzing te beëindigen misschien eenvoudiger is dan je denkt. Hier zijn 5 redenen waarom je door mannen wordt afgewezen!

Je neemt geen risico’s

Soms moet je het gewoon loslaten en het lot zijn magie laten doen. De angst voor afwijzing moet je zo negatief hebben beïnvloed dat je jezelf afschermt van de datingwereld. Je moet jezelf openstellen voor nieuwe mensen. Hoe meer mensen je tegenkomt, hoe groter de kans om die ene van je dromen te ontmoeten. Als je wegblijft, is de mogelijkheid van een ‘ja’ bijna onmogelijk. Ga erop uit en de juiste dingen komen samen.

Je ziet de positiviteit van het daten niet

Je hebt de slechtst mogelijke dates meegemaakt en de gedachte om erop uit te gaan schrikt je af! Als je positief denkt, trek je positief aan. Als je negatief denkt, zelfs als het onbewust gebeurt, zul je negatief zijn. Visualiseer in positief opzicht en het goede zal jouw kant opkomen. Als je denkt dat je niet goed genoeg bent voor iemand, zul je dat nooit zijn. Heb gewoon vertrouwen en betuig dankbaarheid voor alles wat je hebt.

Je hebt gebrek aan zelfvertrouwen

De meest plausibele verklaring voor de afwijzing waarmee je wordt geconfronteerd, kan zijn vanwege je gebrek aan zelfvertrouwen. Hoe meer je jezelf tekort doet, hoe meer afwijzingen je tegenkomt. Het is een cyclus met toxische resultaten. Mannen vinden zelfverzekerde vrouwen aantrekkelijk. Niemand wil bij iemand zijn die mokt en klaagt. Je moet weten wat je waard bent om anderen het te laten waarderen.

Je bent te aanhankelijk

Extremiteiten zijn echte slechte dingen om vast te houden. Een kleine afhankelijkheid toont je liefde en mannen waarderen dat, maar de hele tijd kleverig en superbehoeftig en afhankelijk zijn, is verstikkend. Je kunt niet verwachten dat er altijd iemand aan je zijde staat. Sterker nog, dat vraagt ​​teveel van een man die ook zijn eigen ruimte nodig heeft.

Je keuzes zijn verkeerd

Ga geen man achterna. Vooral niet iemand die een heel ander perspectief heeft en jou niet als een ideale match ziet. Je moet peilen naar hoe beschikbaar hij werkelijk is voordat je denkt om dingen naar een ander niveau te brengen. Vraag hem gewoon meteen of hij beschikbaar is en iemand zoekt. Bespaar jezelf alle problemen door dat te doen. Maak slimme keuzes bij het uitkiezen van de man die je date. Laat niemand je de baas worden.

Bron Women Online

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.