uitmaken relatie
24 May 2019

Afwijzing na afwijzing door mannen: misschien is dit de oorzaak

Sommige vrouwen zitten altijd in een relatie. Andere vrouwen zijn single omdat ze dat zelf willen. En dan zijn er de vrouwen die altijd afgewezen lijken te worden. Deze vrouwen zijn misschien niet single door eigen keuze, en als ze dat zijn, is het alleen maar vanwege hun angst voor afwijzing.

Het  patroon lijkt erop te wijzen dat zelfs als ze een man vinden, deze snel zijn interesse verliest. Of ze wekken in de eerste plaats niet eens de interesse van een man. Als dit als jou herkenbaar in de oren klinkt, blijf dan lezen, omdat de oplossing om dit patroon van afwijzing te beëindigen misschien eenvoudiger is dan je denkt. Hier zijn 5 redenen waarom je door mannen wordt afgewezen!

Je neemt geen risico’s

Soms moet je het gewoon loslaten en het lot zijn magie laten doen. De angst voor afwijzing moet je zo negatief hebben beïnvloed dat je jezelf afschermt van de datingwereld. Je moet jezelf openstellen voor nieuwe mensen. Hoe meer mensen je tegenkomt, hoe groter de kans om die ene van je dromen te ontmoeten. Als je wegblijft, is de mogelijkheid van een ‘ja’ bijna onmogelijk. Ga erop uit en de juiste dingen komen samen.

Je ziet de positiviteit van het daten niet

Je hebt de slechtst mogelijke dates meegemaakt en de gedachte om erop uit te gaan schrikt je af! Als je positief denkt, trek je positief aan. Als je negatief denkt, zelfs als het onbewust gebeurt, zul je negatief zijn. Visualiseer in positief opzicht en het goede zal jouw kant opkomen. Als je denkt dat je niet goed genoeg bent voor iemand, zul je dat nooit zijn. Heb gewoon vertrouwen en betuig dankbaarheid voor alles wat je hebt.

Je hebt gebrek aan zelfvertrouwen

De meest plausibele verklaring voor de afwijzing waarmee je wordt geconfronteerd, kan zijn vanwege je gebrek aan zelfvertrouwen. Hoe meer je jezelf tekort doet, hoe meer afwijzingen je tegenkomt. Het is een cyclus met toxische resultaten. Mannen vinden zelfverzekerde vrouwen aantrekkelijk. Niemand wil bij iemand zijn die mokt en klaagt. Je moet weten wat je waard bent om anderen het te laten waarderen.

Je bent te aanhankelijk

Extremiteiten zijn echte slechte dingen om vast te houden. Een kleine afhankelijkheid toont je liefde en mannen waarderen dat, maar de hele tijd kleverig en superbehoeftig en afhankelijk zijn, is verstikkend. Je kunt niet verwachten dat er altijd iemand aan je zijde staat. Sterker nog, dat vraagt ​​teveel van een man die ook zijn eigen ruimte nodig heeft.

Je keuzes zijn verkeerd

Ga geen man achterna. Vooral niet iemand die een heel ander perspectief heeft en jou niet als een ideale match ziet. Je moet peilen naar hoe beschikbaar hij werkelijk is voordat je denkt om dingen naar een ander niveau te brengen. Vraag hem gewoon meteen of hij beschikbaar is en iemand zoekt. Bespaar jezelf alle problemen door dat te doen. Maak slimme keuzes bij het uitkiezen van de man die je date. Laat niemand je de baas worden.

Bron Women Online

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Zal hij goed zijn als minnaar?

Mannen zijn zeker niet zo mysterieus als ze zich soms voordoen....

Je gedachten loslaten lukt je met deze 6 tips

Velen van ons zijn gefrustreerd, boos en twijfelen aan de zin...

Je zelfvertrouwen vergroten voor na de lockdown: 7 tips

De pandemie heeft onze ‘normale’ routine van dag tot dag beëindigd...

Je balans vinden? 5 praktische tips!

Wanneer het leven net iets anders gaat en routines uit elkaar...

Happy single zijn? Zo doe je het!

Ga jij lekker solo door het leven? Alleen maar wel gelukkig?...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...