Afvallen is teken van een relatiebreuk

Voor wie valt jouw partner ineens af? Partners die zich op korte termijn storten op sport en afvallen zouden weleens een dubbele agenda erop nahouden.

Volgens recente Duitse studie zouden mensen die onverwachts veel gaan sporten en lijnen zich onbewust voorbereiden om hun huidige partners te dumpen.

Sportieve vrijgezel?

Uit het onderzoek van professor Thomas Klein van de Universiteit van Heidenlberg, blijkt dat mensen in een relatie zich sportiever gaan gedragen als ze van plan zijn om de relatie te verbreken. Ze zouden zich meer gaan richtten op sport en lijnen en zich zo onbewust voorbereiden op een vrijgezellenbestaan. “Wanneer mensen opzoek gaan naar een nieuwe partner proberen ze zo dun en aantrekkelijk mogelijk voor de dag te komen”, aldus Klein in de Britse Daily Mail.

Kilootje meer

Volgens Klein zouden mensen in een stabiele relatie weinig druk voelen om af te vallen waardoor ze vaak zelfs kilo’s zouden aankomen. Problemen in een relatie zouden ervoor zorgen dat beiden of één van de partijen zich gemotiveerd gaat voelen om af te vallen en meer aandacht gaat besteden aan het uiterlijk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?