pizza

After seks pizza: deze vibrator bestelt hem voor je

Niet te geloven wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is dankzij nieuwe technologieën. Het is een uitspraak die je zou verwachten bij je conservatieve opa, maar ook perfect past bij de RubGrub: een vibrator die na gebruik automatisch een pizza bestelt.

Climax

Blijkbaar voelen veel vrouwen zich na een climax wat futloos en hongerig. Dat is althans wat Daryn Parker van CamSoda, een bedrijf dat zich specialiseert in porno via webcambeelden, beweert. “Met zelfbevrediging verbrand je best veel calorieën, omdat je aardig wat werk moet verzetten om tot een hoogtepunt te komen”, voegt hij daar nog aan toe.

Even fijn als knuffelen

Volgens Parker zal de RubGrub dan ook een schot in de roos zijn. “De maaltijdknop op onze nieuwste vibrator is al even fijn als knuffelen na een vrijpartij”, zegt hij nog. Het spiksplinternieuwe speeltje werkt met gelijkaardige technologie als de ‘dash-knop’ van Amazon. Daarbij kan je ook met één druk op de knop een nieuwe voorraad wasmiddel, wc-papier of kattenvoer bestellen. In eerste instantie kan de gelukkige vrouw enkel en alleen pizza bestellen bij Domino’s, maar Parker maakt zich sterk dat andere pizzabedrijven ook snel op de kar zullen springen.

Op de markt

Op de officiële release is het nog even wachten, maar de RubGrub zal waarschijnlijk 19,95 dollar (16 euro) kosten. “Op dit moment doen we er alles aan om de vibrator te perfectioneren. Binnenkort komt RubGrub effectief op de markt.”

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.