singles oudjaar wintersport crusj

Aftellen in de sneeuw: 7 redenen waarom je Oud & Nieuw dit jaar eens anders moet vieren

‘Weet jij al wat je gaat doen met Oud & Nieuw?’ De afgelopen weken wordt deze vraag mij steeds vaker gesteld. Heb jij net als ik nog geen idee hoe je 2018 in gaat luiden en wil je Oud & Nieuw dit jaar nét even anders vieren? Dan raad ik je aan om met Crusj mee te gaan naar het prachtige bergdorpje Pinzolo in de Italiaanse Dolomieten! Laat je overhalen door deze zeven redenen:

  1. Gegarandeerd feest!

Heb je geen zin in moeilijk gedoe (welk feest, wie is de BOB, wie gaat er mee, etc)? Vier dan met een gezellige groep singles Oud & Nieuw in de sneeuw. De sfeer is relaxt en gemoedelijk, na het aftellen is er voldoende gelegenheid om in één van de gezellige bars te gaan dansen én in Italië hebben ze uiteraard heerlijke prosecco! Je weet dus zeker dat je een super avond zult hebben!

  1. Geen ongemakkelijk moment om middernacht

Ben je met niet-singles omsingeld om middernacht dan bestaat er een grote kans dat je de eerste minuten alleen met je glas doorbrengt. Met ongeveer 25 singles is die kans nihil en heb je om middernacht een super fijne groepshug!

  1. Speciale band

Doordat je al op dag twee van de wintersport het nieuwe jaar inluidt met de andere Crusj-vakantiegangers heb je direct een speciale band die je niet snel zal vergeten! Een beter begin van jouw singlereis is er niet!

  1. Vuurwerk

Ben je een vuurwerk fan? Dan kan je ook je hart ophalen in Pinzolo. Om middernacht vindt er een prachtige vuurwerkshow plaats. En met de witte bergen op de achtergrond ziet dit er werkelijk spectaculair uit!

  1. Geen kater

De frisse berglucht zal ervoor zorgen dat jouw kater als sneeuw voor de zon zal verdwijnen! Na de eerste piste en espresso ben je weer helemaal fris en fruitig!

  1. Geen verplichte familiebezoekjes

Niks dramatischer dan met een kater de verplichte familiebezoekjes af te leggen. Dit jaar zal je dus én geen kater hebben én jouw familie is op veilige afstand dus je kan (helaas) niet langs!

  1. Heerlijk dineren

Oud & Nieuw wordt in Italië met een uitgebreid diner gevierd. De chef zal er een heerlijk feestmaal van maken, dus dat wordt smullen! Reden genoeg toch om mee te gaan? Hopelijk zien wij elkaar dit jaar in Pinzolo! Meer informatie over deze reis en boeken kan via deze link!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.